Ronde stalen deuren in Loosdrecht

Ronde stalen deuren in Loosdrecht

Het bijzondere aan staal is dat alles mogelijk is. Zo kunt u eindeloos variëren in vlakverdeling, profieldikte, kleur en handgrepen. Maar ook de vorm van de stalen deuren is iets wat u zelf kunt bepalen. Zo plaatsten we in Loosdrecht onlangs deze bijzondere stalen scharnierdeuren met een ronde bovenzijde. Het mag duidelijk zijn: creativiteit kent geen grenzen!

Specificaties


  • Vlakverdeling: Kramer – 8 vlaks
  • Mechanisme: Scharnier
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G5T
  • Kleur: RAL 9005
Ontwerp zelf uw stalen deuren Bekijk model Kramer

Klassieke stalen scharnierdeuren

De vorm van de deuren doet denken aan de prachtige ronde deuren die bij veel historische kerken te vinden zijn. De stalen deuren passen perfect bij de klassieke inrichting, de stenen vloer en de authentieke details van de trap. De vorm van de deuren lijkt op de opening tussen de keuken en de woonkamer. Hierdoor worden onze stalen scharnierdeuren echt onderdeel van het interieur.

Stalen deuren in hal, woonkamer en keuken


In deze woning in Loosdrecht hebben we in totaal drie sets van stalen deuren geplaatst. Eén tussen de hal en de woonkamer en twee tussen de keuken en de serre. De deuren hebben een Kramer vlakverdeling (8 vlaks) en zijn gemaakt uit ons ranke profiel (DRM-P10). Verder zijn de deuren voorzien van een gitzwarte fijnstructuur poedercoating (RAL 9005). De bewoners hebben gekozen voor de Piet Boon DRM-G5T handgrepen, die dezelfde kleur hebben als de deur.

Stuur ons een whatsapp