Taatsdeuren in sfeervolle woning

Taatsdeuren in sfeervolle keuken

De keuken is een plek waar u samenkomt en waar waardevolle gesprekken worden gevoerd. Voor veel mensen is het dan ook hét hart van het huis. Het is belangrijk dat de keuken daarom perfect aansluit bij uw woonwensen. In deze prachtige woning in Nunspeet komt alles perfect samen: de sfeervolle verlichting, authentieke vloer en het prachtige werkblad. Uiteraard konden onze stalen binnendeuren niet ontbreken in deze woning. Het eindresultaat is een prachtige keuken waarin sfeer voorop staat.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Kramer
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G3
  • Kleur: RAL 9005
Stel zelf uw stalen deuren samen Bekijk model Kramer

Sfeervolle woning met taatsdeuren

Bij binnenkomst in deze eigentijdse woning zijn de dubbele stalen taatsdeuren het eerste wat opvalt. Door het vele licht heeft u meteen zicht op de maatwerk keuken, die ontworpen is door Martin van Essen Exclusieve Keukens. De stalen taatsdeuren scheiden de twee ruimtes van elkaar af, maar behouden zo wel het open karakter van de woning. Naast de stalen taatsdeuren pronkt ook een vast paneel, waardoor er tevens een inkijkje wordt gegeven in de woonkamer met open haard. Over elk detail is nagedacht.

Dubbele stalen taatsdeuren


Zowel de dubbele stalen taatsdeuren als het vaste paneel zijn voorzien van een Kramer (8 vlaks) vlakverdeling. De deur is afgewerkt met een hoekgreep (DRM-G3) en een fijnstructuur poedercoating. Het unieke aan onze stalen deuren is het perfecte afwerkingsniveau. Er zijn géén schroeven zichtbaar in het frame en er zijn ook geen lasnaden. Tegelijkertijd maken we enkel gebruik van het FritsJurgens taatsmechanisme. Hierdoor bent u verzekerd van jarenlange kwaliteit en gebruiksgemak.

Meer foto's

Stuur ons een whatsapp