Stalen deuren in modern-landelijk landhuis

Stalen deuren in modern-landelijk landhuis

In dit schitterende landhuis in het midden van het land hebben we meerdere stalen deuren geplaatst. Het ontwerp van het interieur komt van architect EVE en is gerealiseerd door Legemaat van Elst. Het resultaat is een woning waar vele natuurlijke materialen als hout en marmer samenkomen, en waar onze stalen deuren de fraaie tegenhanger vormen. Kijkt u mee?

Specificaties


  • Vlakverdeling: Kramer
  • Mechanisme: Taats
  • Coating: Poedercoating RAL 9011
  • Glas: Getint
  • Handgreep: DRM-G2 square
Stel uw stalen deur samen Bekijk model Kramer

Bijzonder wow-effect door dubbele stalen deuren


Direct bij de entree van de woning wordt u hartelijk welkom geheten door een grootse entree hal, waar twee tot het plafond reikende deuren de toegangspoort vormen tot dit prachtige huis. De stalen deuren zorgen voor een wow-effect en zetten direct de toon voor het inspirerende interieur. De bewoners van de woning hebben gekozen voor ons model Kramer en de DRM-G2 handgreep. Een uitstekende keuze, die perfect past bij de karakteristiek van de woning.

Stalen deuren verbinden ruimtes aan elkaar


In deze prachtige woning is goed te zien hoe stalen deuren ruimtes prachtig op elkaar laten aansluiten. Zo loopt de woonkamer naadloos over in de voorkamer, die ook weer subtiel verbonden is met de keuken en de hal. Tegelijkertijd bieden de deuren de mogelijkheid tot privacy. Zo kunnen de bewoners door de deuren te sluiten gemakkelijk aparte ruimtes creëren. Een bijkomend voordeel van stalen deuren is dat de deuren het zonlicht dat uw woning binnenvalt maximaliseert. Hierdoor worden de prachtige zichtlijnen van de woning nog extra geaccentueerd.

Stuur ons een whatsapp