Stalen ‘Mondriaan’ deur met Glairon glas

Stalen ‘Mondriaan’ deur met Glairon glas

De eerste eyecatcher van deze schitterende woning in Barneveld is te vinden in de entreehal. Een maatwerk stalen deur biedt toegang tot het sfeervolle woongedeelte. Deze stalen deur is geïnspireerd op Piet Mondriaan en voorzien van het exclusieve Glairon glas. De stalen deur zet de toon voor de rest van het interieur en geeft de woning een warm en welkom gevoel.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Maatwerk
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Coating: Design Colour Coating Anodic Brown
  • Glas: Glairon DRM-S1
  • Handgreep: DRM-G3
Stel uw stalen deur samen

Stalen deur met Glairon glas

Op de begane grond zijn de leefruimtes met elkaar verbonden in één grote open ruimte. De overgang in de vloer bakent de verschillende woonfuncties af. Het materiaal- en kleurgebruik in deze heerlijke woning zijn perfect op elkaar afgestemd en brengen rust en een luxe gevoel in het interieur. Ook de plafondhoge stalen taatsdeur smelt samen met de warme tinten in de woning. Uniek aan deze stalen deur is het gebruik van Glairon-glas: deze glassoort is gelaagd en bevat een unieke laag metaalweefsel. Lees hier meer over de mogelijkheden van Glairon-glas.

Stalen deur geïnspireerd op Mondriaan


Het ontwerp van deze stalen deur is gemaakt door Toke Peelen van Peelen Interieur. Deze stalen deur is een verfijnde knipoog naar de compositie met rood, geel, zwart, grijs en blauw van Piet Mondriaan. Peelen koos bij het ontwerp van deze stalen deur voor een specifieke uitsnede van dit bekende kunstwerk. Het resultaat is een bijzondere en eigentijdse deur met een maatwerk vlakverdeling die perfect past in het interieur, wat is gerealiseerd door ExactBouw.

Een maatwerk stalen deur die bij u past

Deze maatwerk stalen deur is slechts één voorbeeld van hoe kunst en design gecombineerd kunnen worden in een stalen deur. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden van staal en creëer iets unieks wat perfect past bij uw interieur. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Stuur ons een whatsapp