Glairon: nieuwe glassoort met weefsel voor stalen deuren
Geplaatst op 20 april 2023

Glairon: nieuwe glassoort met weefsel voor stalen deuren

Creativiteit en innovatie houden ons scherp. Na de succesvolle introductie van onze Royor coatings, presenteren we ook dit jaar weer met een nieuwe optie voor stalen deuren. Vol trots laten we u kennismaken met onze nieuwe glassoort voor stalen deuren: de Glairon collectie. Deze nieuwe en revolutionaire glassoort is gelaagd en bevat een unieke laag metaalweefsel. Graag vertellen we u meer over dit sprankelende glas voor stalen deuren.

Glairon glas laat stalen deuren stralen

Wij zijn altijd op zoek naar manieren om onze klanten te verrassen met nieuwe, unieke ontwerpen en opties. Met de introductie van Glairon voegen we een nieuwe dimensie toe aan onze stalen deuren, waarmee u uw stalen deur kunt laten stralen.

2-laags glas met metaalweefsel

De nieuwe Glairon collectie bestaat uit 2-laags glas met daarin één laag metaalweefsel. Het metaalweefsel zit daardoor echt ín het glas, wat een uniek en bijzonder effect geeft. Het Glairon glas zorgt voor een weelderig en glimmend effect, wat uw stalen deur tot leven brengt. Het exclusieve glas past perfect bij ons high-end stalen deuren.

Zes soorten Glairon-glas

De Glairon-collectie bestaat op dit moment uit zes verschillende designs, met verschillende metaaltinten en soorten weefsels. Door de vlakverdeling te combineren met een Royor coating en een Glairon glasdesign, ontwerpt u een stalen deur die past bij uw interieur.

Ontdek Glairon in onze showrooms

Wilt u zelf het exclusieve Glairon-glas van De Rooy Steel Doors ervaren? Kom langs in onze showroom in Veenendaal en ervaar zelf de kwaliteit van onze stalen deuren met Glairon glas. U bent van harte welkom!

Stuur ons een whatsapp