Binnen met buiten verbinden door De Rooy schuifdeuren

Binnen met buiten verbinden door De Rooy schuifdeuren


Wilt u ook met slecht weer een gevoel van vrijheid en het buitenleven ervaren? Dit project bewijst dat dat kan! Deze veranda met De Rooy schuifdeuren verbindt binnen met buiten, waardoor de klant op elk moment van de dag van het prachtige uitzicht kan genieten.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Maatwerk
  • Mechanisme: Schuif
  • Handgreep: DRM-G3
  • Kleur: RAL 9005
Ontwerp zelf uw stalen deuren

De Rooy schuifdeuren

De Rooy schuifdeuren zijn een prachtige aanvulling op bijvoorbeeld veranda’s of ruimtes die aan de tuin grenzen. Maar ook binnen zijn schuifdeuren een echt stijlelement. En dat niet alleen, het bespaart ook nog eens ruimte!

Project in Ederveen


Dit landelijke huis heeft een tuin die meteen de aandacht trekt. Met onze schuifdeuren wordt de ruimte wel afgesloten, maar blijft de klant altijd zicht houden op de prachtige tuin. Over het gevoel van vrijheid gesproken! Door het soft close systeem sluiten de deuren geleidelijk en geluidloos. Bij dit project is er gekozen voor de kleur RAL 9005 fijnstructuur en de DRM-G3 hoekgreep.

Stalen taatsdeuren binnen

In deze woning is niet alleen buiten gebruik gemaakt van onze mogelijkheden. Ook binnen ziet u onze deuren terug. De stalen taatsdeuren die binnen gebruikt worden, verbinden de hal, eetkamer en woonkamer. Door het gebruik van onze mogelijkheden is er overal een prachtige lichtinval te zien.

Unieke vakverdeling


De vlakverdeling die toegepast is bij de schuifdeuren is uniek. Zo is er bij ons alles mogelijk! Welke verdeling u ook wenst, wij denken graag met u mee. Wilt u ook uw eigen schuif- of taatsdeuren samenstellen? Maak gebruik van onze offerte tool of neem contact met ons op!

Stuur ons een whatsapp