Villa met een intieme, warme uitstraling

Villa met een intieme, warme uitstraling


Voor deze villa in Twente heeft interieur- en productdesigner Remy Meijers een prachtig interieurontwerp gemaakt. De villa heeft nu een intieme, warme uitstraling en onze taatsdeuren vullen dit perfect aan. Het glas en staal van onze deuren bieden tegenwicht aan het veel gebruikte hout, brons en natuursteen. Een perfect plaatje!

Specificaties


  • Vlakverdeling: Dudok
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G1 en DRM-G5T
  • Kleur: RAL 9005
Ontwerp zelf uw stalen deuren Bekijk model Dudok

In samenwerking met Remy Meijers

We werken graag samen met Remy Meijers. Zo is al uit meerdere projecten gebleken dat onze stijlen perfect op elkaar aansluiten. Remy’s interieurontwerpen kenmerken zich door strakke en rechte lijnen, zonder opsmuk. Deze lijnen komen terug in onze deuren. Wie de ontwerpen van Remy kent, zal niet verbaasd zijn dat hij de inrichting van dit huis gerealiseerd heeft. Lees hier meer over onze samenwerking.

Dudok taatsdeuren


De deuren die wij geplaatst hebben in deze villa, zijn zes Dudok taatsdeuren. Vier van deze deuren verbinden een kleine hal met een doorgang naar het zwembad, de bijkeuken, keuken en game-room. Een andere deur verbindt de game-room naar de hal en tot slot een deur van de woonkamer naar de entreehal. Onze Dudok deuren hebben vier grote, rechthoekige vlakken die prachtig passen in deze woning. Remy heeft bij de ene deur gekozen voor een verborgen DRM-G1 greep en bij andere deuren voor de DRM-G5T handgreep.

Meer foto's

Stuur ons een whatsapp