Stalen schuif- en taatsdeuren in woonboerderij Nuenen

Stalen schuif- en taatsdeuren in woonboerderij Nuenen

In deze moderne woonboerderij in Nuenen hebben we twee schuif- en taatsdeuren geplaatst. De woonboerderij kenmerkt zich door de strakke lijnen, de ruimte en het comfort. Onze stalen deuren passen perfect in het interieur van deze woning. De foto’s zijn gemaakt door Fotografie Dré Wouters en verschenen in The Art of Living magazine.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Dudok – 4 vlaks
  • Draaimechanisme: Schuif en Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G1
  • Kleur: RAL 9005
Ontwerp zelf uw stalen deuren Bekijk model Dudok

Stalen schuif- en taatsdeuren

Diane Bekkers, eigenaresse van Diane Interieurontwerp, heeft samen met ontwerpbureau B-TOO de invulling en aankleding van deze villa gerealiseerd. Voor haar stond het eindresultaat centraal. De deuren zijn daarom geheel geïntegreerd in de stijl van de woonboerderij. De stalen schuif- en taatsdeuren zijn afgewerkt met ons meest ranke profiel (DRM-P10) en de verborgen handgreep (DRM-G1). Een interview met Diane over de samenwerking met De Rooy Metaaldesign is hier te lezen.

FritsJurgens M taatsmechanisme


De taatsdeuren beschikken over het FritsJurgens M taatssysteem. De taatsdeuren zijn licht, functioneel én stijlvol. Zo kunnen de deuren aan beide kanten open worden gezet en is het taatssysteem bijna onzichtbaar. Hierdoor zijn de deuren de echte blikvangers.

Fijnstructuur poedercoating


Bij de afwerking van onze stalen binnendeuren garanderen wij kwaliteit. Daarom is ervoor gekozen een gitzwarte poedercoating (RAL 9005) aan te brengen. Door te kiezen voor poedercoating, kiezen we voor duurzaamheid. De elegante en krachtige uitstraling van de deuren blijft intact.

Meer weten?


Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag bij de juiste keuze. U kunt ook inspiratie opdoen door andere projecten die we hebben gerealiseerd te bekijken. Of bezoek onze showroom.

Stel zelf uw stalen deuren samen Bekijk model Dudok

Meer foto's

Stuur ons een whatsapp