Stalen deuren met glas én leer in Abcoude

Stalen deuren met glas én leer in Abcoude

Wie deze bijzondere woning in Abcoude binnenstapt, kan er niet omheen; het unieke lijnenspel met zowel glazen als lederen panelen maakt van deze deur een echte eyecatcher. De combinatie van het glas en het leer doet denken aan een kunstwerk. Door het glas te combineren met leer, wordt de trap in de hal weggewerkt én behoudt de woning zijn open karakter.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Maatwerk
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G3
  • Kleur: RAL 9005
  • Leer: Tundra Offblack

Speels en eigentijds karakter

De bewoners van deze woning in Abcoude kozen voor een enkele deur met een vast paneel. De asymmetrische maatwerk vlakverdeling geeft de deur een speels en eigentijds karakter, één die perfect past bij de rest van het interieur. De deuren lopen van plafond tot aan de vloer en creëren daardoor een mooi lichtinval. De deur is voorzien van de hoekgreep en is afgewerkt met een fijnstructuur poedercoating.

Kwalitatief leer


De twee lederen panelen zijn voorzien van leer in de kleur nachtgrijs. Dit leer is afkomstig van waterbuffels die hun hele leven in het wild hebben doorgebracht. Het verven en afwerken van dit leer wordt met behulp van biologisch afbreekbare producten gedaan. Hierdoor zien de deuren er niet alleen stijlvol uit, maar bent u ook verzekerd van kwalitatief hoogwaardig leer.

Eindeloze mogelijkheden

Deze deuren bewijzen het wederom: de mogelijkheden van stalen deuren met leer en/of glas zijn eindeloos! Bijzondere vlakverdelingen, combinaties van leer en glas en deurbeslag: iedere deur is maatwerk en wordt met liefde en vakmanschap in elkaar gezet. Bent u geïnspireerd geraakt? Stel dan zelf uw stalen deuren samen of kom langs in onze showroom, waar we u graag onze stalen deuren laten zien.

Stel zelf uw deuren samen!
Stuur ons een whatsapp