Stalen deuren en trap in Utrecht

Stalen deuren en trap in Utrecht


In deze moderne woning in Utrecht hebben we een mooie afscheiding gemaakt tussen de keuken en de relax-/speelhoek. De afscheiding bestaat uit een prachtige dubbele scharnierdeuren met twee vaste panelen. Ook de trap met stalen reling hebben wij geproduceerd en geplaatst. Hierdoor is het een prachtige eenheid geworden, waarbij de kamers mooi op elkaar aansluiten.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Kramer (8 vlaks)
  • Mechanisme:  Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G2
  • Kleur: RAL 9005
Ontwerp zelf uw stalen deuren Bekijk model Kramer

Dudok stalen deuren

Er is gekozen voor onze Dudok stalen deuren. Dudok staat bekend om zijn opmerkelijke werk dat getypeerd wordt door grote, rechthoekige vlakken. De deuren zijn afgewerkte met een gitzwarte (RAL 9005) fijnstructuur poedercoating. Bijzonder is dat ook de Piet Boon handgreep (DRM-G5L) is gecoat in deze gitzwarte kleur, waardoor de strakke lijnen van de deuren mooi uitkomen. De deuren zijn vervaardigd met het DRM-P10 profiel.

Eenheid tussen deur en trap


Het is duidelijk te zien dat de bewoners van dit pand eenheid wilden creëren. De stalen deur en de trap zijn daarom perfect op elkaar afgestemd. Dit zorgt voor een bijzonder en rustig geheel, terwijl het tegelijkertijd wel de aandacht trekt. De eiken treden zijn voorzien van een skylt lak, wat ervoor zorgt dat het eiken zijn eigen natuurlijke kleur behoudt.

Een gehele transformatie

In samenwerking met Bouwbedrijf C. Leeuwis uit Barneveld hebben we deze prachtige transformatie uitgevoerd. Wilt u ook een eenheid creëren door stalen deuren met een stalen trap te combineren? Wij denken graag met u mee! Kom langs in onze showroom of laat u inspireren door de vele voorbeelden.

Stuur ons een whatsapp