Scharnierdeuren bij Royal Van Lent Shipyard

Scharnierdeuren bij Royal Van Lent Shipyard

Een mooi project op Kaageiland bij scheepsbouwer Royal van Lent Shipyard. We mochten daar meerdere Dudok scharnierdeuren plaatsen. Een scharnierdeur opent naar één zijde en is aan de zijkant van het kozijn bevestigd. Scharnieren zijn eenvoudige, maar beproefde deurbevestigingen. Het geheel is gecoat in een brons black metallic fijnstructuur. Dit past uitstekend bij de donkere inrichting van het gebouw.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Dudok – 4 vlaks
  • Draaimechanisme: Scharnier
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G5L
  • Kleur: brons black metallic – fijnstructuur
Ontwerp zelf uw stalen deuren Bekijk model Dudok

Ranke profielen en Piet Boon-handgrepen


De deuren zijn vervaardigd van het ranke DRM-P10 profiel. Dit stijlvolle profiel zorgt ervoor dat het glasoppervlakte optisch groter lijkt. Dit combineert prachtig met de DRM-G5 handgrepen. Deze handgrepen zijn ontworpen door Piet Boon, een Nederlandse meubel- en interieurontwerper. De ontwerpen van Piet Boon zijn minimalistisch en baanbrekend, net als onze stalen deuren. De strakke lijnen die Piet Boon gebruikt, sluiten perfect aan bij de stijl van onze deuren.

Royal Van Lent Shipyard


Royal Van Lent Shipyard is al sinds 1849 gevestigd op Kaageiland. Deze scheepsbouwer beschikt over één van de modernste werven en is marktleider op het gebied van motorjachten. Een bijzondere plek om onze stalen deuren te plaatsen.

Meer weten over onze deuren? Neem contact met ons op of stel zelf uw deur samen.

OFFERTE AANVRAGEN Bekijk model Dudok
Stuur ons een whatsapp