Stalen deuren in luxe nieuwbouwvilla

Stalen deuren in luxe nieuwbouwvilla


In een prachtig landschap in de omgeving van Hoorn staat een luxe nieuwbouwvilla met een landelijk-modern karakter. In deze stijlvolle villa plaatsten we 10 taatsdeuren. Het interieur van deze villa bestaat uit verschillende kamers die door onze stalen deuren en de doorlopende visgraatvloer één geheel worden. Tegelijkertijd kunnen de ruimtes nog wel afgesloten worden, waardoor er een knusse sfeer ontstaat. De foto’s zijn gemaakt door Jurrit van der Waal (The Art of Living magazine).

Specificaties


  • Vlakverdeling: Dudok (4-vlaks)
  • Mechanisme: Taats
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G3
  • Kleur: RAL 9005
Ontwerp zelf uw stalen deuren Bekijk model Dudok

Kwaliteit en vakmanschap

NOMAA | architectuur & interieur ontwierp deze villa met de uitgangspunten kwaliteit en vakmanschap. Iets wat perfect bij ons past, want dit is ook waar onze deuren om bekend staan! Door onze speciale productiemethode staat het glas in onze deuren altijd symmetrisch in het profiel en zijn er geen zichtbare lasnaden. De strakke poedercoating en het FritsJurgens taatsmechanisme maken van deze taatsdeuren een échte eyecatcher die garant staan voor kwaliteit. De deuren zijn vervaardigd uit ons ranke DRM-P10 profiel en openen middels een hoekgreep (DRM-G3).

Landelijk en modern


De villa is voorzien van prachtige traditionele materialen, zoals riet en bakstenen. Door de combinatie te maken met de antracietkleurige stalen deuren, wordt er een hedendaagse uitstraling gecreëerd. Dit zorgt voor een mix tussen landelijk en modern. De woning is tevens voorzien van grote ramen, waardoor het zonlicht heel mooi naar binnen valt. En dit wordt nog eens extra versterkt door onze stalen deuren met glas! Het exclusieve lichtsculptuur van Brand van Egmond maakt het geheel af.

OPENHEID EN TRANSPARANTIE

Deze prachtige villa is opgedeeld in verscheidene suite kamers, die zowel fysiek als visueel naadloos in elkaar overlopen. Door de schitterende taatsdeuren open te zetten, creëert u enorme openheid en transparantie. Ondanks dat de ruimtes erg groot zijn, is dit eenvoudig weer om te zetten naar knusse, fijne ruimtes. De villa wordt hierdoor hedendaags en eigenzinnig. Of zoals The Art of Living het verwoord: “De stalen deuren, op maat gemaakt door De Rooy Metaaldesign, voegen een gevoel van luxe toe aan het interieur”.

STEL ZELF UW STALEN DEUREN SAMEN


Geïnspireerd geraakt? Bij De Rooy kunt u zelf uw stalen deuren samenstellen. Geen standaard deuren, maar maatwerk, precies zoals u de deuren wilt. U heeft de keuze uit het type deur, de draaimechanismen, vlakverdelingen, profielen, kleur én deurbeslag. Creativiteit kent geen grenzen! Via onze stalen deuren tool stelt u zelf uw stalen deur samen.

ONTWERP ZELF UW STALEN DEUREN Bekijk model Dudok
Stuur ons een whatsapp