Moderne villa met stalen binnendeuren

Moderne villa met stalen binnendeuren

In deze gloednieuwe, moderne villa met een eigentijdse uitstraling hebben we een prachtige stalen schuifdeur en taatsdeur geplaatst. Grote ramen karakteristeren deze woning. De keuze voor stalen binnendeuren is dan ook een prachtige manier om een lichte en ruime woning te creëren. De woning, ontworpen door WillemsenU, is van alle luxe voorzien en een lust voor het oog. De foto’s van het project zijn gemaakt door Jurrit van der Waal en verschenen in The Art of Living magazine.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Dudok
  • Mechanisme: Schuif en Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G3
  • Kleur: RAL 9005
Stel zelf uw stalen deur samen Bekijk model Dudok

Stalen schuifdeur tussen living en muziekkamer

Het eerste wat in de living opvalt, is de combinatie van kleuren. De lichte vloer, het hoogpolige vloerkleed en natuurlijk het donkere langwerpige tv-meubel. Samen zorgt het ervoor dat u niet uitgekeken raakt. Tussen de living en de muziekkamer prijkt een dubbele stalen schuifdeur. Hierdoor worden de ruimtes optisch met elkaar verbonden, maar zijn de kamers wel afsluitbaar. Door het unieke schuifmechanisme, kan de stalen deur eenvoudig in de wand worden geschoven. Hierdoor wordt er direct een brede doorgang gecreëerd.

Stalen deuren als onderdeel van het lichtplan


Naast de stalen schuifdeur hebben de bewoners ook gekozen om in de hal een stalen taatsdeur te laten plaatsen. Deze stalen taatsdeur geeft bezoek direct een welkom gevoel. De bewoners hebben gekozen voor een volledig op maat gemaakt lichtplan. Zo wordt er een optimale combinatie gemaakt tussen daglicht en kunstlicht. Eén van de onderdelen van dit lichtplan was het gebruik van glas, waaronder het gebruik van de stalen deuren. Hierdoor zijn alle ruimtes met elkaar verbonden en staan de bewoners in verbinding met de tuin.

Meer foto's

Stuur ons een whatsapp