Stalen Dudok deuren in Scherpenzeel

Stalen deuren in Scherpenzeel

In deze moderne gezinswoning in Scherpenzeel hebben wij twee stalen Dudok deuren geplaatst. De deuren zijn  mooi om te zien én door de glazen vlakken ook nog eens praktisch. De stalen deuren laten namelijk veel licht door. Dit geeft een gevoel van oneindige ruimte. De stalen binnendeuren dragen bij aan de moderne inrichting van de woning. Ze verzorgen een stijlvol lijnenspel in combinatie met de rest van het interieur.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Dudok (4-vlaks)
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G3
  • Kleur: RAL 9005 fijnstructuur
Stel zelf uw stalen deur samen Bekijk model Dudok

Een eigentijdse woning met taatsdeuren


Het vele licht valt u direct op wanneer u deze luxueuze woning binnenstapt. De stalen taatsdeuren zorgen voor verbinding tussen de ruimtes en bieden tegelijkertijd de mogelijkheid tot rust. De stalen deuren behouden en versterken het karakter van de woning. A&R10 architecten realiseerde dit project.

Enkele stalen taatsdeuren


In deze woning hebben beide stalen deuren een Dudok vlakverdeling. Daarnaast hebben we de deur afgewerkt met een DRM-G3 hoekgreep en een fijnstructuur poedercoating. Uniek aan onze stalen taatsdeuren is de afwerking. Dit doen we op een verfijnde manier, waarbij perfectie centraal staat.

Ook gebruiken we alleen het taatsmechanisme van FritsJurgens. Dit garandeert jarenlang kwaliteit en plezier van uw stalen deuren. Het FritsJurgens systeem is niet zichtbaar en er zijn geen grote gaten in de vloer nodig voor de montage. De System M zorgt ervoor dat de deuren heel eenvoudig en licht open en dicht gaan, zonder geluid te maken.

Meer foto's

Stuur ons een whatsapp