Stalen deuren met getint glas

Het open karakter van stalen deuren maar toch nét even dat extra beetje privacy? Dat was de wens van de bewoners van deze prachtige woning in Abcoude. De stalen deuren in deze woning zijn daarom voorzien van getint glas. De deuren zijn op twee plekken in het huis geplaatst, tussen de hal en de keuken én tussen de slaapkamer en de badkamer. Het resultaat zijn stijlvolle stalen deuren die prachtig passen in het interieur en je het gevoel van luxe geven.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Dudok
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G3
  • Kleur: RAL 9005
Stel zelf uw stalen deur samen Bekijk model Dudok

Stalen deuren met getint glas

Kiest u voor onze stalen deuren, dan heeft u een grote diversiteit aan keuzes. Van het draaimechanisme tot aan de handgreep: alles is maatwerk. Zo ook het glas. Al onze stalen deuren zijn voorzien van veiligheidsglas van Saint Gobain Glass. Dit glas is ijzersterk én tevens te verkrijgen in bijvoorbeeld matglas of, zoals in deze woning, getint glas. En wat dacht u van leer in plaats van glas? Ook dat is mogelijk!

Dubbele en enkele stalen deuren


In de grote kastenwand in de keuken schitteren onze dubbele stalen Dudok deuren. De deuren zorgen voor een mooie afscheiding tussen de hal en de keuken. Het verfijnd afgewerkte staal staat in mooi contrast met de houten wand en het betonnen keukeneiland. Samen vormen ze eenheid waar je maar naar blijft kijken. Tussen de slaapkamer en badkamer prijkt een enkele stalen deur met twee vaste panelen. Ook hier is over elk detail nagedacht: de zwarte tegels in de douche én het zwarte bad zijn een prachtige combinatie met onze stalen deuren. Voor de deuren is gekozen voor de Dudok vlakverdeling, de DRM-G3 hoekgreep en het taatsmechanisme. Het ontwerp van deze woning is gerealiseerd door Studio Kees Marcelis.

Stuur ons een whatsapp