Stalen deuren mat glas

Bij De Rooy bent u aan het juiste adres.

Stalen deuren mat glas

Bent u op zoek naar stalen deuren met mat glas? Dan bent u bij De Rooy Steel Doors aan het juiste adres. Wij hebben mooie stalen deuren met mat glas gerealiseerd in verschillen kantoren en woningen. Onze deuren kenmerken zich door hun perfecte afwerking. Ze zijn dan ook uitermate geschikt voor bijzondere interieurs. Stalen deuren met mat glas zijn ook nog eens erg praktisch. Ontdek alle mogelijkheden van stalen deuren met mat glas nu.

Waarom stalen deuren mat glas?


Stalen deuren met mat glas zorgen voor een prachtig natuurlijk lichtinval in uw woning of pand. Ook zijn de deuren een echte eyecatcher in iedere ruimte. Stalen deuren met mat glas versterken het open karakter van de ruimte. Tegelijkertijd bieden ze ook privacy en kunnen ze ruimtes van elkaar afsluiten. De stalen deuren zorgt er voor dat kamers groter ogen. Stalen deuren met mat glas zijn dus zeker een aanwinst voor ieder interieur en geschikt voor zowel woningen uit de klassieke jaren ’30 als moderne woningen. Ontdek het nu zelf.

Stel zelf uw stalen deuren samen

Uiterst praktische en mooie stalen deur mat glas in Haarlem

Deze moderne gezinswoning in Scherpenzeel is een mooi voorbeeld van een stalen deur in huis. Zo zijn ze niet alleen mooi om te zien, maar door de glazen in de deur ook nog eens enorm praktisch. De deuren laten namelijk veel licht door en zorgen hierdoor voor een oneindig gevoel van ruimte. Verder zijn de deuren ook complementair aan de moderne inrichting van de woning. Opvallend is hierbij het stijlvolle lijnenspel in combinatie met het strakke interieur.

Stalen deur mat glas door De Rooy Steel Doors


Stalen deuren met mat glas van De Rooy Steel Doors kenmerken zich door kwaliteit en vakmanschap. Niet voor niets hebben wij een octrooi mogen ontvangen voor de manier waarop we onze stalen deuren vervaardigen. Daarnaast werken wij ook uitsluitend samen met de beste leveranciers en top-architecten. Dit maakt onze deuren uitermate geschikt voor liefhebbers van een fraai interieur.   Deze werkwijze kenmerkt al onze stalen deuren. Ontdek nu meer dan 125 jaar De Rooy Steel Doors.

Bezoek onze showroom

Stel nu zelf uw stalen deuren met mat glas samen

Geïnspireerd geraakt door onze stalen deuren mat glas? Stel zelf uw stalen deuren samen via onze tool of maak een afspraak bij ons in de showroom. U hebt hierbij een enorme mogelijkheid aan keuzes. U kiest zelf het mechanisme, de vlakverdeling, de handgreep en de kleur. Wat dacht u bijvoorbeeld van deze schitterende grijze stalen deuren met unieke vlakverdeling?

Veelgestelde vragen over Stalen deuren mat glas

Waarom stalen deuren met mat glas De Rooy?

De stalen deuren met mat glas van De Rooy kenmerken zich door kwaliteit en vakmanschap. Dit wordt onderschreven door het octrooi dat we hebben ontvangen. Bij onze stalen deuren zijn er geen lasnaden en schroeven zichtbaar. Dit zorgt voor een fraaie afwerking en een duurzaam product. Bekijk hier onze werkwijze.

Stuur ons een whatsapp