Stalen taatsdeuren als onderdeel van het interieur

Stalen taatsdeuren als onderdeel van het interieur


Bij bouwbedrijf Jansen in Ederveen hebben wij diverse stalen binnendeuren geplaatst. De Dudok stalen deuren sluiten de verschillende ruimten van elkaar af, terwijl er toch een verbinding aanwezig blijft. Door het strakke en open karakter van onze stalen deuren, worden de deuren één met het complete interieur van het kantoor. Het stoere van de stalen binnendeuren past dan ook perfect bij de donkergroene muur en de gekozen meubels.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Dudok – 4 vlaks
  • Draaimechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G1
Ontwerp zelf uw stalen deuren Bekijk model Dudok

De perfecte uitstraling door de juiste afwerking

Bouwbedrijf Jansen heeft gekozen voor de Dudok vlakverdeling, waarbij de stalen deur vier evenredige vlakken hebben. De deuren zijn gemaakt uit ons ranke DRM-P10 profiel en zijn voorzien van een grafietzwarte fijnstructuur poedercoating (RAL 9011). De verborgen handgreep maakt de deuren tot een strak geheel.

Onderhoudsvrije scharnieren van FritsJurgens


Er is gekozen voor het taatsmechanisme van FritsJurgens. Het grote voordeel van het FritsJurgens taatssysteem is dat het ontzettend sterk en onderhoudsvrij is. Dat maakt het een perfect mechanisme voor intensief gebruik. En dat is op een kantoor, waar veel mensen in- en uitlopen, erg prettig.

Stel zelf uw stalen deuren samen


Wilt u ook stalen deuren samenstellen? Vul dan vrijblijvend onze offerte-tool in. In vier eenvoudige stappen krijgt u een offerte op maat, met daarin al uw wensen en voorkeuren. Bekijk voor meer inspiratie ook eens onze andere projecten.

Ontwerp zelf uw stalen deuren Bekijk model Dudok

Meer foto's

Stuur ons een whatsapp