Stalen deuren in sfeervol appartement

Stalen deuren in sfeervol appartement


In het Zuid-Hollandse Zwijndrecht hebben we in een prachtig nieuw appartement een set stalen deuren geplaatst. In dit appartement worden oude en nieuwe elementen uitstekend met elkaar gecombineerd. Antieke meubelstukken staan in bijzonder contrast met moderne elementen, zoals de keuken. De stalen deuren bewaken het open karakter van de woning, waardoor er al vanuit de hal prachtig uitzicht is over de Oude Maas.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Dudok (4 vlaks)
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G1
  • Kleur: RAL 9005
Stel zelf uw stalen deur samen Bekijk model Dudok

Rust en ruimte

Interieur Paauwe kreeg de taak om van dit casco appartement een echt thuis te maken. En dat is zeker gelukt. Het appartement oogt strak, vriendelijk en sfeervol door het gebruik van zachte kleuren. Rust en ruimte stond tijdens het ontwikkelen van dit appartement centraal, waarbij oog werd gehouden voor het bijzondere uitzicht op de Oude Maas. Onze stalen deuren versterken dit gevoel. Er wordt openheid gecreëerd, waardoor de ruimte wijds, maar tegelijkertijd ook knus aanvoelt.

Openheid door stalen deuren


De stalen deuren hebben een Dudok-vlakverdeling, wat zorgt voor een rustige, open uitstraling. De taatsdeuren zijn voorzien van het hoogwaardige FritsJurgens taatsmechanisme. Dit mechanisme is subtiel verwerkt in de vloer en is haast onzichtbaar. De deuren zijn uitgevoerd met een DRM-P10 profiel en de onzichtbare DRM-G1 handgreep. De coating van de stalen deuren is de mat gitzwarte kleur RAL 9005.

Foto’s van dit project zijn gemaakt door Alex Verrier en verschenen in het Excellent Magazine.

Meer foto's

Stuur ons een whatsapp