Vlakverdeling van uw stalen deur

Vlakverdeling van uw stalen deur

Een belangrijke keuze bij het samenstellen van uw stalen deur is de vlakverdeling van de deur. Het aantal vlakken heeft een groot effect op het aanzicht van de stalen deur. Hieronder ziet u tien van onze modellen. Voor de namen van onze modellen hebben we ons laten inspireren door architecten die bekend zijn van de Moderne Bouwkunst. Naast de getoonde modellen, kunnen we ook maatwerk leveren met een unieke asymmetrische vlakverdeling of bijvoorbeeld met diagonale lijnen. Een voorbeeld hiervan is te zien in het project Nijkerk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Contact opnemen

Vlakken met matglas of melkglas

Standaard zijn onze stalen deuren uitgerust met ruiten van veiligheidsglas. In dit veiligheidsglas zit een folie. Standaard is de kunststoffolie die het glas beveiligt doorzichtig. Maar de folie kan ook vervangen worden voor een ondoorzichtige laag. Zo kunt u een deel van het glas, of al het glas van een deur voorzien van melkglas, bijvoorbeeld omwille van privacy, of gewoon als stijlelement. Zie bijvoorbeeld dit project in Haarlem.

Offerte op maat


In vier eenvoudige stappen kunt u uw eigen stalen binnendeuren samenstellen. Vervolgens gaan wij aan de slag om een offerte op maat te maken.

OFFERTE AANVRAGEN