Stalen trappen

Uniek, op maat en naar uw wensen gemaakt

Stalen trappen, een functionele oplossing of een design element?

Bent u op zoek naar een stalen trap in uw bedrijfspand, kantoor of voor uw huis? Wij kunnen u helpen met de mooiste trappen van metaaldesign. Wij hebben jaren ervaring met trappen in elke vorm en stijl. Eén ding is zeker, met een De Rooy stalen trap haalt u iets unieks in huis. Voor iedere klant heeft een trap een andere betekenis. In een kantoor past bijvoorbeeld een heel andere trap dan in een woning. Naast de trapvorm, wordt een trap in een zakelijke omgeving veel zwaarder belast dan een trap bij u in huis.

Stalen trappen heb je in vele varianten soorten en maten. U kunt bij ons terecht voor de volgende soorten trappen:

Elk gebouw zijn eigen ideale trap


Omdat geen situatie gelijk is, geven we u altijd een advies op maat. We willen zien waar en waarvoor de trap bedoeld is. Wij inventariseren met u hoe de trap gebruikt zal worden, waar de trap komt en welke vorm de trap kan hebben. Op basis daarvan bespreken we met u welke materiaalsoorten voor uw situatie geschikt zijn. We geven u ideeën en voorbeelden, we leggen u uit waarom in uw situatie een glazen trap misschien een prachtige oplossing kan zijn, maar een combinatie van staal en hout functioneler is. Denkt u maar eens aan het verschil tussen een trap voor binnen of een trap voor buiten.

Balustrades en traphekken, sluitposten of prachtige afwerking van de trap?


Een goede trap is een prachtige manier om een verdieping hoger te komen. Een goede balustrade of traphek zorgen voor veiligheid en voorkomen een onbedoelde val. We zijn er eerlijk over, meestal zijn de balustrades en traphekken de sluitposten in het trapontwerp. Vaak ten onrechte. Een goed ontworpen balustrade versterkt het design van de trap, het maakt de trap tot een geheel met de bovenverdieping. Veiligheid en stijl gaan hand in hand bij het ontwerp van een balustrade.

Soorten deuren

Stuur ons een whatsapp