Design trappen

Design trappen, uw creativiteit stelt de grenzen


Design trappen is de verzamelnaam voor alle moderne trappen die afwijken van de standaard productie trappen. Voor ons is bijna elke trap een designtrap. Omdat we elke trap op maat maken in onze fabriek in Nederland, is het eenvoudig om het ontwerp aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Uw creativiteit en het budget wat u wilt gebruiken voor de trap, stellen de grenzen aan de mogelijkheden. Wilt u weten welke design voor uw trap mogelijk is, kom dan een op bezoek in onze showroom voor een informatief gesprek.

Wat is een designtrap nu werkelijk?


Het woord designtrap is nogal een rekbaar begrip. Bij De Rooy Metaaldesign verstaan we onder designtrappen de exclusieve trapontwerpen die gebruik maken van “strakke” materialen. In onze designtrappen verwerken we veel staal, RVS, natuursteen en glas. Deze materialen versterken het strakke en moderne ontwerp van de trap. Bij het ontwerp van design trappen wordt vaak gekozen voor vrij hangende of zwevende treden. Dit kan worden gecombineerd met RVS balusters en knieregels. Vooral bij glazen trappen en natuurstenen trappen geeft dit een schitterend effect. De open zijde van de trap geeft de trap een ruimtelijk gevoel.

Moderne trap van staal en hout


Ook hout is een prachtig materiaal voor moderne trappen. Wanneer een stalen trap gecombineerd wordt met mooie hardhouten treden, ontstaat er een prachtig effect van het koude staal met het warme hout. De keuze van het hout hangt natuurlijk af van het interieur om de trap heen, echter er zijn zoveel houtsoorten dat het eenvoudig is de mooiste combinatie te kiezen.

Interesse? Neem contact op!


Heeft interesse in een bordestrap? Bel dan met De Rooy Metaaldesign via telefoonnummer 0318-573231 of stuur ons een email.

Stuur ons een whatsapp