Glazen trap

Glazen trappen zijn de eyecatcher in ieder pand


Een glazen trap is zonder uitzondering het pronkstuk van ieder pand. Of u nu kiest voor een combinatie van een stalen trap met glazen treden of een trap met zwevende glazen treden, een glazen trap is een sieraad voor uw huis of kantoor. De Rooy Metaaldesign ontwerpt glazen trappen op maat voor bedrijven en particulieren. Wilt u weten of een trap mogelijk is in uw pand? Klik hier om contact met ons op te nemen.

De mogelijkheden van glazen treden


Het glas voor de treden van een glazen trap kan op diverse manieren worden afgewerkt. U kunt kiezen voor helder glas met een gezandstraalde antisliplaag. Ook kunt u bijvoorbeeld uw logo in het glas laten stralen. Een andere methode voor het afwerken van de glazen treden is zandstralen of gezuurd. Het glas is beschikbaar in gekleurde varianten, zowel in gekleurd glas of glas met een folie tussenlaag. Hierdoor is het mogelijk om bij een zwevende trap de treden als gletsjerijs uit de muur te laten steken. Ook het gebruik van LED verlichting kan prachtige effecten geven.

RVS of glazen balustrades voor de perfecte afwerking

Een glazen trap kan van een groot aantal soorten balustrades worden voorzien. De combinatie van een glazen trap met rvs balustrade is sierlijk en robuust tegelijk. Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor glazen balustrades. Een glazen balustrade met gehard en gelaagd glas geeft een gesloten afwerking en is absoluut kindvriendelijk. Op deze manier combineert u elegantie met veiligheid.

Stuur ons een whatsapp