Metalen trappen

Metalen trappen van De Rooy Metaaldesign


Metalen trappen zijn meestal trappen van staal of van RVS. Metaal is het materiaal bij uitstek om een creatieve of designtrap te maken. Het materiaal is goed te vormen, in geval van staal op elke kleur te brengen en leent zich uitstekend voor intensief gebruik zoals op kantoren of bedrijfshallen.

De Rooy Metaaldesign heeft jarenlange ervaring met metaal, we weten als geen ander welke mogelijkheden metaal geeft voor een creatieve geest. Wilt u voorbeelden zien van metalen trappen of meer weten over de mogelijkheden met metaal? Kom gerust eens aan in onze showroom voor een vrijblijvend advies.

Soorten metalen trappen


Een metalen trap is in nagenoeg alle vormen te maken. Of uw pand nu een rechte steektrap of een spiltrap nodig heeft, met metaal kan het. Een groot voordeel van metaal is dat het eenvoudig te combineren is met andere materialen. Denk aan een metalen trap met glazen treden of bijvoorbeeld hardhouten treden. Met metaal als basis voor de trap kunt u ook kiezen voor een trap met zwevende treden. We vertellen u graag meer over de trappen die in uw woning of bedrijfspand zouden passen.

Stuur ons een whatsapp