RVS trap

RVS trap


RVS is zonder twijfel het mooiste metaal om een trap van te maken. Bij De Rooy Metaaldesign hebben we jarenlange ervaring met RVS trappen, we weten hoe we het beste resultaat uit het materiaal halen om de mooiste trappen te kunnen produceren.

RVS of roest vast staal is een metaalsoort die door het “geborstelde“ uiterlijk wel de metaalkleur heeft maar veel zachter oogt. U kunt ook kiezen voor gepolijste RVS trappen. Gepolijst RVS glanst en is prachtig te combineren met geborsteld RVS. Het RVS geeft direct een design en stijlvol uiterlijk aan de trap. RVS is een duurzaam materiaal dat geen coating, verf of vernislaag nodig heeft om zijn mooie uitstraling te behouden. We geven u graag advies over de mogelijkheden van RVS voor uw trap.

Soorten RVS trappen


Roestvast stalen trappen, afgekort RVS, zijn in alle types trappen verkrijgbaar. Van rechte RVS steektrap tot een fraai gewelfde RVS wenteltrap. RVS is goed in elke gewenste vorm te bewerken. De afwerking van de trap kan met RVS knieregels en een trapleuning maar ook hout geeft een fraai effect. Voor de traptreden kunt u kiezen uit roestvast staal, natuursteen, hout of glas.

Open of gesloten kwart trap

Elke ruimte vraagt om een ander soort trap. Een open kwart trap is fraai en oogt ruimtelijk. Echter de ruimte onder de trap zal sneller stoffig worden. Een gesloten trap oogt massiever maar geeft weer de mogelijkheid om een bergruimte onder de trap te maken. Het dilemma van vorm of functie. Aan u de keuze! Wij geven u graag ons advies voor uw trap.

Stuur ons een whatsapp