Kwarttrap

Kwart trappen besparen ruimte


Kwart trappen hebben als grootste voordeel dat ze ruimte besparen. Door een hoek van 90 graden te maken, neemt een kwart trap minder ruimte in dan een rechte trap. Een kwart trap met een linkse of rechtse hoek is goed te gebruiken in een ruimte tussen drie muren. Heeft u een beperkte ruimte beschikbaar? We denken graag met u mee over een passende oplossing.

Kwart trappen in staal met hout of glas


Een kwart trap van staal is uit te voeren met duurzame stalen treden. Echter de stalen basis van de kwart trap is eenvoudig te combineren met hout of glas. Hout heeft als voordeel de warme uitstraling en er zijn veel geschikte soorten hout beschikbaar voor de treden. Glazen traptreden zijn zeer duurzaam, slijten bijna niet en ogen modern. Glazen traptreden zijn erg goed te combineren met LED verlichting of verlichting van onderaf.

Open of gesloten kwart trap

Elke ruimte vraagt om een ander soort trap. Een open kwart trap is fraai en oogt ruimtelijk. Echter de ruimte onder de trap zal sneller stoffig worden. Een gesloten trap oogt massiever maar geeft weer de mogelijkheid om een bergruimte onder de trap te maken. Het dilemma van vorm of functie. Aan u de keuze! Wij geven u graag ons advies voor uw trap.

Stuur ons een whatsapp