Industrie trappen

Industrie trappen, wanneer functie voor de vorm uit gaat


Een industrietrap moet vooral sterk, duurzaam en veilig zijn. De Rooy Metaaldesign weet als geen ander hoe belangrijk een goede trap is voor een industrieel bedrijf. Medewerkers bewegen vaak snel en efficiënt door het pand, de trap moet daarop ingesteld zijn en bijdragen aan de veiligheid van de mensen die er gebruik van maken. Dit betekent vaak dat er wat bredere trappen met ruime treden gewenst zijn. Meer weten over de oplossing voor uw bedrijf? We denken graag met u mee.

Duurzame trappen voor het bedrijfsleven


Een trap van industriekwaliteit is meestal van staal. Het staal wordt verduurzaamt door middel van verzinken. Een trap verzinken kan door galvaniseren, thermisch verzinken of schooperen. De traptreden van een industriële trap kunnen een roostervorm hebben of geperforeerd zijn met of zonder rubberen antislip laag. Waar nodig kan de trap worden uitgebreid met een kooiconstructie om de veiligheid van de medewerkers te verhogen.

Buitentrappen en vluchttrappen

Een bijzondere categorie industrietrappen zijn de buitentrappen of vluchttrappen. Dit zijn meestal zeer eenvoudige verzinkte trappen die enkel in noodsituaties gebruikt worden. Vluchttrappen bij woningcomplexen hebben vaak een grote kooiconstructie om vallen te voorkomen. Vluchttrappen kunnen zowel als steektrap of als spiltrap worden gemaakt.

Stuur ons een whatsapp