Enkele binnendeur van staal

Een enkele binnendeur van staal is prachtig om te zien en ook nog eens multifunctioneel door het vele licht dat de kamer kan binnenvallen.

ENKELE BINNENDEUR VAN STAAL

Een enkele binnendeur van staal is prachtig om te zien en ook nog eens multifunctioneel door het vele licht dat de kamer kan binnenvallen. Zowel voor een woonkamer, slaapkamer of voor een kantoor zijn onze enkele binnendeuren met glas in zowel dichte, ondoorzichtige of de gewone glazen varianten verkrijgbaar. De enkele deuren zijn optioneel te voorzien van een glazen paneel aan beide zijden van het kozijn. Hierdoor creëert u een groter ruimtelijk effect met nog meer lichtinval.

Stalen deuren met glas geven uw woning een luxe uitstraling

Stalen binnendeuren met glas geven een woning of kantoor direct een modern aanzicht. Het strakke lijnenspel van het staal en het glas staat in mooi contrast met de lange zichtlijnen die de ramen u bieden. De ruimte krijgt direct een luxe uitstraling zonder gebruik te hoeven maken van zeer kostbare materialen. Iedere stalen binnendeur met glas is direct een design binnendeur.

Privacy terwijl u vlakbij lijkt te zitten…

Door te kiezen voor stalen deuren met glas creëert u privacy terwijl de kamer niet is “afgesloten” van de andere ruimtes. Dankzij deze deuren blijft de kamer onderdeel van de andere ruimtes terwijl u rustig en ongestoord een gesprek kunt voeren. Wanneer u een complete glazen wand met stalen kozijn(en) laat plaatsen ontstaat er een kamer in de kamer.

Inspiratie opdoen
Stuur ons een whatsapp