Stalen schuifdeuren

Stalen schuifdeuren zijn niet alleen een prachtig stijlelement in huis of kantoor, een schuifdeur is ook nog eens ruimtebesparend.

Stalen schuifdeuren

Stalen schuifdeuren zijn niet alleen een prachtig stijlelement in huis of kantoor, een schuifdeur is ook nog eens ruimtebesparend. Waar u stalen schuifdeuren in het verleden alleen in industriële omgevingen zag, worden stalen schuifdeuren tegenwoordig ook binnenshuis gebruikt.

Binnenschuifdeuren van staal en glas

U kunt een stalen binnenschuifdeur prachtig inzetten als tussendeur voor een kamers en suite. De deuren geven een prachtige sfeer aan uw huis. De smalle stalen frames en het glas van de deuren doen denken aan architecten als Dudok en Rietveld. Tijdloze schoonheid die een leven lang meegaat.

Offerte op maat


In vier eenvoudige stappen kunt u uw eigen stalen binnendeuren samenstellen. Vervolgens gaan wij aan de slag om een offerte op maat te maken.

OFFERTE AANVRAGEN

Veelgestelde vragen over Schuifdeuren

Wat zijn de voordelen van een stalen schuifdeur?

Stalen schuifdeuren zijn een échte eyecatcher in iedere ruimte. Dit prachtige stijlelement is niet alleen erg mooi, maar ook ruimtebesparend. De stalen schuifdeuren kunt u namelijk in uw muur laten schuiven. Ook is het mogelijk om de deuren vóór de muur te schuiven, zodat de stalen deuren bijna een kunstwerk worden.

Wat zijn de mogelijkheden van stalen schuifdeuren?

De mogelijkheden van stalen schuifdeuren van De Rooy Metaaldesign zijn eindeloos. U heeft de keuze uit verschillende vlakverdelingen. Zelf een creatief idee? Ook dat is mogelijk! U kunt de stalen deur laten poedercoaten in iedere gewenste kleur. Wat meer privacy nodig? Kies dan voor matglas of getint glas. En met een paneel van leer maakt u de deur nóg chiquer.

Waar kunt u de stalen schuifdeuren bekijken?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van stalen schuifdeuren? Kom dan naar onze showroom in Veenendaal. Hier kunt u al onze stalen deuren bekijken, waaronder varianten met leer en een bronzen afwerking. Laat u inspireren! Wij helpen u graag.