Type deuren

TYPE STALEN DEUREN

Stalen binnendeuren zijn in diverse soorten en maten verkrijgbaar. Aan de hand van uw wensen voor uw woning of kantoor bespreken we de meest geschikte oplossing. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor diverse vakverdelingen voor uw stalen deuren. De meest verkochte stalen binnendeur is de Dudok deur: vier vlakken boven elkaar. Echter, het aantal vakken dat we kunnen maken is bijna onbeperkt. Wanneer u dat wenst zijn ongelijke vakken of schuine vakken ook mogelijk!

Soorten deuren

ENKEL DUBBEL PANELEN

Enkele of dubbele deuren met glas

Onze stalen deuren met glas zijn als enkele en als dubbele deur verkrijgbaar. In beide gevallen kunt u er voor kiezen om zijpanelen naast het kozijn te laten plaatsen. Deze extra ramen maken het ruimtelijke effect van de stalen deuren nog imposanter. Voor de afwerking kunt u elke RAL kleur kiezen die u maar wenst. U bepaalt de kleur waarin we de deuren en kozijnen gaan poedercoaten.

Type scharnier voor stalen deuren


Stalen binnendeuren kunnen we op een aantal manieren bevestigen. U kunt kiezen voor taatsdeuren, ook wel bekend als klapdeuren of saloondeuren. Of u kiest voor deuren met een verborgen scharnierpunt. U kunt bovendien nog kiezen voor een stalen schuifdeur met glas.

Bekijk draaimechanismen

SHOWROOM

Maak een afspraak voor onze showroom en ervaar hoe stalen binnendeuren de sfeer en ruimtelijkheid beïnvloeden. Maak nu een afspraak!

Afspraak plannen
Stuur ons een whatsapp