Populairste stalen deuren van 2020

Om u te inspireren, leest u in dit artikel de vijf populairste projecten van het afgelopen jaar volgens onze bezoekers.

Geplaatst op 30 december 2020

Populairste stalen deuren van 2020

Het afgelopen jaar hebben we weer prachtige stalen deuren mogen realiseren voor onze klanten. Om u te inspireren, delen we in dit artikel de vijf populairste projecten van 2020 volgens onze bezoekers. Laat u inspireren door deze voorbeelden of stel zelf uw deuren eenvoudig samen via onze stalen deuren tool.

Stalen deuren met panelen in keuken

Stalen taatsdeuren in sfeervolle keuken

Met stip op nummer één staan deze prachtige Kramer taatsdeuren in de sfeervolle keuken in Nunspeet. De warme verlichting, authentieke vloer en het prachtige werkblad in combinatie met onze stalen deuren maken deze keuken hét hart van het huis. Een schitterend eindresultaat waarin sfeer voorop staat. Bekijk hier deze taatsdeuren in de sfeervolle keuken.

Stalen deuren met glas en leer

Combinatie van leer en glas

In Katwijk plaatsten we verschillende deuren, zowel met glas als met leer. De bewoners wilden graag stalen deuren en tegelijkertijd de ruimtes in de hal en badkamer afsluiten. De combinatie van stalen deuren met leer zijn hiervoor een perfecte oplossing. Ook dit project was erg populair in 2020 en met recht: het is een bijzonder stijlvol resultaat. Bekijk hier de perfecte combinatie van glas én leer.

Bronzen stalen taatsdeuren vlakverdeling

Gepatineerde bronslaag

Dit jaar introduceerden we de stalen deuren met gepatineerde bronslaag. Dit betekent dat we stalen deuren voorzien van écht zuiver brons, dat we op een ambachtelijke manier aanbrengen. Hierdoor zijn de stalen deuren levendiger, stralender en sterker dan stalen deuren met enkel een brons-coating. Een mooi voorbeeld van onze stalen deuren met bronslaag is te vinden in Aerdenhout. De maatwerk vlakverdeling, de perfect weggewerkte lasnaden, het bronzen taatsmechanisme: alles klopt. Bekijk hier het prachtige project.

Dubbele stalen deuren

Stalen deuren met getint glas

De bewoners van deze prachtige woning in Abcoude wilden het open karakter van stalen deuren, maar dan met nét even iets meer privacy. De stalen deuren in deze woning zijn daarom voorzien van getint glas. Het laat de vele mogelijkheden van stalen deuren goed zien. Het resultaat zijn stijlvolle stalen deuren die perfect passen in het interieur. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk hier de stalen deuren met getint glas.

de rooy deuren met glas en leer

Stalen deuren met glas én leer

Het lijstje met de vijf populairste stalen deuren van 2020 sluit af met dit prachtige project in wederom Abcoude. Waar we in Katwijk een combinatie maakten van stalen deuren met glas en stalen deuren met leer, combineerden we glas en leer in Abcoude in één deur. Door de speelse vlakverdeling waarin enkele panelen zijn voorzien van leer, is deze stalen deur een echte eyecatcher. U bekijkt het project met glas en leer hier.

De trends voor 2021

Zoals u kunt zien zijn de mogelijkheden eindeloos. Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan op onze Pinterest pagina. En wilt u liever vooruitkijken? Lees dan in dit artikel wat wij verwachten van de stalen deuren trends voor 2021. We zien u graag in het nieuwe jaar!

Stuur ons een whatsapp