Stalen deuren: de trends voor 2021
Geplaatst op 8 december 2020

Stalen deuren: de trends voor 2021

Nu het eind van het jaar weer in zicht komt, wordt het tijd om vooruit te kijken naar 2021. Wat kunnen we verwachten van stalen deuren komend jaar? En wat zijn de trends die wij verwachten? In dit blog vertellen we u graag alles over de stalen deuren trends voor 2021.

Stalen deuren blijven populair

Ook komend jaar blijven de stijlvolle stalen deuren populair. Onze zwarte stalen deur met bijvoorbeeld een Dudok vlakverdeling is niet voor niets erg geliefd. Deze tijdloze en elegante stalen deuren passen in ieder interieur en zijn uitstekend te combineren in elke woonstijl. Van modern tot landelijk en van de keuken tot stalen deuren in de woonkamer: de zwarte stalen deur is altijd een eyecatcher.

Stalen deuren trends 2021 zwarte stalen deuren landelijk  Stalen deuren trends 2021 zwarte stalen deuren

Bijzondere vlakverdelingen

Ook zien we naast de zwarte stalen deuren dat unieke vlakverdelingen ook steeds vaker worden gekozen. We zien dat onze klanten hun creativiteit de vrije loop laten en dat zij zelf ontworpen vlakverdelingen maken. Doordat onze deuren altijd maatwerk zijn, is dit dan ook zeker mogelijk. Met een aangepaste vlakverdeling maakt u een echt statement in uw woning of bedrijfspand.

Stalen deuren trends 2021 bijzondere vlakverdeling 1  Stalen deuren trends 2021 bijzondere vlakverdeling

Andere kleuren en tinten glas

Ook in de kleur van de stalen deuren zien we steeds meer variatie. Daarbij kan gedacht worden aan een donkere grijstint, maar ook een meer uitgesproken kleur, zoals groen. Ook de stalen deuren met brons mogen we steeds vaker realiseren. Datzelfde geldt voor het glas: ook daarin wordt steeds meer gevarieerd. Niet alleen met bijvoorbeeld getint glas of matglas, maar ook met geribbeld glas.

Stalen deuren trends 2021 bijzondere kleuren brons  Stalen deuren trends 2021 bijzondere kleuren

Nieuwe handgrepen

De maatwerk trend strekt zich ook uit naar de handgrepen. Ook daarin geldt dat dit een belangrijk onderdeel uitmaakt van de exclusiviteit van de deur. Onlangs hebben we al twee prachtige handgrepen toegevoegd aan ons assortiment, de duwstang vierkant en de vierkante handgreep. Maatwerk handgrepen zijn uiteraard ook mogelijk en worden dan ook veel gebruikt.

Stalen deuren trends 2021 bijzondere handgreep vierkant Stalen deuren trends 2021 bijzondere handgreep

Stalen deuren trends 2021

De stalen deuren trends van 2021 bestaat dus enerzijds uit de prachtige en elegante zwarte stalen deur en anderzijds uit maatwerk. Creativiteit kent geen grenzen. Wij helpen u graag uw stalen deur te realiseren. Komt u langs bij ons in de showroom?

Stuur ons een whatsapp