Stalen deur in huis

Bij De Rooy bent u aan het juiste adres.

Stalen deur in huis

Bent u op zoek naar luxe, tijdloze en kwalitatieve stalen deuren in huis? Ontdek nu de stalen deuren in huis van De Rooy Steel Doors. Deze kenmerken zich door de perfecte afwerking. Ook zorgen de deuren voor extra lichtinval en een gevoel van ruimte. Tijdloos, elegant en modern zijn termen die de stalen deuren goed omschrijven. Ook zijn stalen deuren in huis vaak dé eyecatcher van de woning. Ontdek nu 125 jaar vakmanschap van De Rooy Steel Doors.

Stel nu zelf uw stalen deur voor uw huis samen


Geïnspireerd geraakt door onze stalen deuren in huis? Stel zelf uw stalen deuren samen via onze tool of maak een afspraak bij ons in de showroom.

Stel zelf uw stalen deuren samen

Schitterend voorbeeld stalen deuren in huis

Deze moderne gezinswoning in Scherpenzeel is een mooi voorbeeld van een stalen deur in huis. Zo zijn ze niet alleen mooi om te zien, maar door de glazen in de deur ook nog eens enorm praktisch. De deuren laten namelijk veel licht door en zorgen hierdoor voor een oneindig gevoel van ruimte. Verder zijn de deuren ook complementair aan de moderne inrichting van de woning. Opvallend is hierbij het stijlvolle lijnenspel in combinatie met het strakke interieur.

Waarom stalen deuren in huis?


Stalen deuren in huis zorgen ervoor dat u optimaal gebruik kunt maken van het natuurlijke zonlicht dat uw woning binnenvalt. Zo dragen ze bij aan het open karakter van de woning, terwijl u er tegelijkertijd voor kunt kiezen om ruimtes van elkaar af te sluiten. Dit creëert een prachtige én praktische kamer-en-suite. Door de transparantie van de stalen deuren ogen de kamers ook groter. En zeker niet te vergeten, de deuren zijn een stijlvolle aanvulling op ieder interieur. Hierdoor zijn stalen deuren geschikt voor woningen uit de klassieke jaren ’30 huizen, maar ook voor moderne, strakke woningen. En de stalen deuren staan ook nog eens prachtig in een woonkamer!

Bezoek onze showroom

Stalen deuren in huis, een échte eyecatcher

Soms heb je van die projecten waar je nét even wat extra trots op bent… Dit project in Utrecht is er zo een. Bij het binnenstappen van deze woning herkent u waarschijnlijk direct het ontwerp van Remy Meijer: rust, balans en gedekte tinten. Oftewel: de trademark van een echte Remy Meijers woning. Direct na het betreden van de woning vindt u al snel een schitterende taatsdeur met aan de weerzijde en bovenzijde een vast paneel. Deze zijn gepoedercoat met een mouse gray poedercoating, waardoor ze naadloos overlopen in de rest van het interieur. Uniek aan deze deuren is niet alleen de lichtgrijze kleur, maar ook de speelse vlakverdeling (onderdeel van de Remy Meijers collectie). Bekijk nu de prachtige stalen deuren in huis.

Stalen deuren in huis door De Rooy Steel Doors


Onze stalen deuren kenmerken zich door hun perfecte afwerking. Wij werken samen met alleen de beste leveranciers en top-interieurarchitecten. Dit maakt de deuren ideaal voor liefhebbers van een bijzonder interieur. Vanwege de manier waarop we onze deuren maken, hebben we een octrooi mogen ontvangen. Dit kenmerkt waar wij voor staan, namelijk kwaliteit en vakmanschap. Dit ziet u dan ook terug in iedere stalen deur in huis. En dat al ruim 125 jaar.

Veelgestelde vragen over Stalen deur in huis

Waarom stalen deuren in huis van De Rooy?

Onze stalen deuren in huis kenmerken zich door een strakke, perfecte afwerking. Dit houdt in dat er geen schroeven zichtbaar zijn in het frame. Ook hebben onze deuren geen zichtbare lasnaden. Dit maakt de deuren esthetischer én sterker. Kwaliteit en vakmanschap is waar we voor staan. Dit kenmerkt dan ook al onze stalen deuren in huis. Om die reden maken dan ook uitsluitend gebruik van hoogwaardige draaimechanismen. Lees hier meer over onze werkwijze?

Waar kunt u de stalen deuren in huis in het echt zien?

U bent van harte welkom in onze luxe showroom in Veenendaal. Hier hebben we een grote collectie stalen deuren voor in uw huis. Zo vindt u hier diverse taatsdeuren, scharnierdeuren en schuifdeuren met glas. Een bezoek aan onze showroom kan uitsluitend op afspraak. Zo kunnen wij u namelijk het beste voorzien van een gepast advies. Plan nu uw bezoek aan de showroom.

Welke mogelijkheden zijn er bij stalen deuren in huis?

U kunt bij ons geheel uw eigen stalen deuren in huis samenstellen. Dit kan via een handige tool op onze website. Hierbij heeft u allereerst de keuze uit het draaimechanisme. Deze keuze bestaat uit taatsdeuren, scharnierdeuren of schuifdeuren. Vervolgens kunt u kiezen voor stalen deuren met glas, maar ook met bijvoorbeeld leer. De mogelijkheden zijn eindeloos! Ook kunt u kiezen voor een stalen deur met een gouden poedercoating. Wij laten ons graag verrassen door uw creativiteit, stel nu zelf uw stalen deur samen.

Stuur ons een whatsapp