Populairste stalen deuren van 2021

Om u te inspireren, leest u in dit artikel de vijf populairste projecten van het afgelopen jaar volgens onze bezoekers.

Geplaatst op 31 december 2021

Populairste stalen deuren van 2021

Ook in 2021 hebben we voor u weer prachtige deuren mogen realiseren. Om u te inspireren, delen we in dit artikel de vijf populairste projecten die we in 2021 hebben geplaatst volgens onze bezoekers. Laat u inspireren door deze voorbeelden of stel zelf uw stalen deuren eenvoudig samen via onze stalen deuren tool.

Witte stalen deuren

Dit project in Vinkeveen opent de top vijf. Deze witte stalen deuren zijn uniek en verfrissend. In deze woning plaatsten we de stalen deuren met vaste zijpanelen. Zowel de deuren als de zijpanelen hebben een witte poedercoating. Op de bovenverdieping plaatsten we een witte stalen deur met lederen panelen. Een prachtige combinatie!

Eenheid door stalen deuren

Dat zwarte stalen deuren ongekend populair zijn, zien we terug in de top vijf. Deze enkele stalen deur in Ede is stijlvol en perfect afgewerkt. In zowel de woonkamer als de slaapkamer plaatsten we stalen deuren. Hierdoor wordt er een eenheid gecreëerd die rust uitstraalt.

Combinatie van brons en leer

Ook zien we steeds vaker dat onze klanten kiezen voor unieke elementen in de stalen deur, zoals een lederen paneel of een bronslaag. Dit project in Rhenen combineert deze elementen, met een schitterend eindresultaat als gevolg. Bekijk hier deze prachtige stalen deuren met bronslaag en leer.

Remy Meijers Collectie

In 2021 lanceerden we onze Remy Meijers Collectie, een stalen deuren collectie met een prachtig lijnenspel en pure kleuren. In Utrecht schitteren één van de eerste stalen deuren uit deze collectie. Deze grijze maatwerk deuren zijn uniek, stijlvol en passend bij de woning.

Stalen deuren bij De Hof in Renswoude

Hekkensluiter van de top vijf zijn de prachtige scharnierdeuren en panelen bij Restaurant De Hof in Renswoude. Dit restaurant is afgelopen jaar volledig hernieuwd en we zijn er trots op dat onze stalen deuren hier een prominente plek innemen.

De trends voor 2022

Zoals u kunt zien zijn de mogelijkheden eindeloos. Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan op onze Pinterest pagina. En wilt u liever vooruitkijken? Lees dan in dit artikel wat wij verwachten van de stalen deuren trends voor 2022. We zien u graag in het nieuwe jaar!

Stuur ons een whatsapp