Stalen deuren: de trends voor 2022
Geplaatst op 24 december 2021

Stalen deuren: de trends voor 2022

Het is tijd om vooruit te kijken naar 2022. Wat verwachten we van stalen deuren in het komende jaar? En welke trends komen eraan? In dit artikel vertellen we u graag alles over de stalen deuren trends voor 2022.

Stalen deuren met persoonlijke ontwerpen

In onze showroom merken we steeds vaker dat onze klanten kiezen voor stalen deuren met hun persoonlijke ontwerp. Denk daarbij aan een andere kleur dan zwart, een afwijkende vormgeving of een combinatie met andere materialen. Stalen deuren worden daarmee nog meer afgestemd op het interieur en eigen wensen. We verwachten dat deze trend de komende jaren zeker nog doorzet.

Nieuwe coatings en nieuwe kleuren glas

Die persoonlijke ontwerpen zien we niet alleen terug in vlakverdeling, maar ook in verschillende coatings en tinten glas. Steeds vaker plaatsen we stalen deuren met een brons of goudcoating, of juist witte of lichtgrijze stalen deuren. Maar denk ook zeker aan mat glas, getint glas of zelfs brons glas! En komend jaar hebben we een schitterende innovatie op de planning staan. We kunnen niet wachten om deze met u te delen!

Stalen deuren met glas blijven populair

De Rooy Metaaldesign was de eerste leverancier van stalen deuren met glas in Nederland. Inmiddels zijn we vele jaren later en zien we regelmatig klanten terugkeren in onze showroom. Zij zijn verhuisd of hebben verbouwd en zijn wederom op zoek naar stalen deuren. De reden? Als je eenmaal geprofiteerd hebt van de vele voordelen van stalen deuren, wil je eigenlijk niet meer terug naar een dichte deur. Het vele licht wat binnenvalt en de openheid die wordt gecreëerd is niet te evenaren.

Stalen deuren in 2022

Met stip op nummer één blijft de geliefde zwarte stalen deur en ook komend jaar blijven stalen deuren populair. Onze tijdloze en elegante stalen deuren passen in ieder interieur en zijn volledig maatwerk, waardoor alles mogelijk is. Wij helpen u graag uw stalen deur te realiseren. Komt u langs bij ons in de showroom?

Stuur ons een whatsapp