Populairste stalen deuren van 2019

Om u te inspireren, leest u in dit artikel de vijf populairste projecten van het afgelopen jaar volgens onze bezoekers.

Geplaatst op 9 januari 2020

Populairste stalen deuren van 2019

Ook het afgelopen jaar hebben we voor u weer prachtige deuren mogen realiseren.  Zoals u wellicht al heeft gezien, zijn onze stalen deuren afgestemd op de wensen van de klant en daardoor altijd uniek. Om u te inspireren, delen we in dit artikel de vijf populairste projecten van 2019 volgens onze bezoekers. Uw eigen stalen deuren kunt u eenvoudig samenstellen via onze deurentool.

Stalen deuren in prachtige villa in Zeist

Met stip op nummer één staat deze prachtige villa in Zeist. In deze woning hebben we verschillende maatwerk taats- én schuifdeuren geplaatst. Ook hebben we de trap voorzien van stalen trapleuningen. Deze combinatie zorgt voor eenheid en een mooi resultaat. Lees verder voor meer informatie en foto’s.

Stalen deuren

Binnen met buiten verbinden in Ederveen

Niet alleen binnen, maar ook buiten mochten we deze stijlvolle woning in Ederveen voorzien van stalen deuren. De stalen veranda met onze schuifdeuren verbindt buiten met binnen. Hierdoor kunnen de bewoners op elk moment van de dag van het uitzicht genieten.

Schuifdeuren in Twente

We werken in onze projecten graag samen met Remy Meijers. En dat het resultaat aanspreekt, bewijst dit project dat op nummer drie staat. In deze bijzondere villa in Twente hebben we zes stalen Dudok taatsdeuren geplaatst. Het eindresultaat is er één om trots op te zijn! Meer weten over de samenwerking met Remy Meijers? Lees dan het interview dat we met hem hadden!

Dubbele stalen deuren met leer

Stalen deuren met leer in Den Bosch

Het is alweer twee jaar geleden dat we onze stalen deuren met leer introduceerden. Als eerste in Nederland combineerden wij het strakke van staal met het warme van leer. Dit maakt dat de deuren aanspreken en een echte aanvulling zijn op iedere woning. De deuren van dit project Den Bosch waren zichtbaar op het woon- en lifestyle event van The Art of Living.

Stalen schuifdeuren in Haarlem

Het lijstje met de vijf populairste stalen deuren van 2019 sluit af met deze kleurrijke woning in Haarlem. Onze stalen deuren nemen hier een prominente plek in als afscheiding tussen de rustige keuken/eetkamer en de kleurrijke zitkamer. Een bijzondere combinatie die ons even terugbrengt naar de zomer!

Stalen schuifdeuren in Haarlem
Stuur ons een whatsapp