Osiris Hertman design deuren in 3 projecten

Eén van de veel gekozen handgrepen voor onze deuren is de handgreep van Osiris Hertman. En dat is niet verrassend.

Geplaatst op 14 mei 2020

Osiris Hertman design deuren in 3 projecten

Eén van de veel gekozen handgrepen voor onze deuren is de handgreep van Osiris Hertman. En dat is niet verrassend. De grepen, die overkomen als ware sieraden op de strak vormgegeven deuren, geven door hun eenvoud rust voor het oog. Daarmee refereren ze aan de natuur. Een goed interieur is volgens Osiris Hertman net als de natuur: het geeft je rust. Hertman: “Waarom maken we een dure sluiting op een Chinese kast of sieradendoos terwijl juist een toegangsgreep op een deur naar kostbaarheden in de woning of project leidt, zoals je kinderen en je gezin?” In dit blog laten we u drie prachtige stalen deuren met Osiris Hertman handgreep zien. Kijkt u mee?

Stalen deuren in opvallende villa

Osiris staat erom bekend dat hij van ieder huis een droomhuis kan maken. Deze prachtige villa is daarvan het perfecte voorbeeld. De stalen deuren hebben een Mendelsohn vlakverdeling, waardoor de Osiris-handgreep nog meer opvalt. De deuren maken het plaatje compleet. Bekijk hier meer foto’s.

Stalen deuren in opvallende villa

Stalen deuren met leer

Wist u dat wij naast stalen deuren met glas ook stalen deuren met leer maken? In deze stijlvolle woning in Ederveen komt alles samen. Het perfecte taatsmechanisme van FritsJurgens, het kwalitatief hoogwaardige leer én de elegante ronde handgreep van Osiris. De combinatie van de deuren met de open haard en het blootgelegde steen is oogverblindend.

Stalen deuren met leer

Stalen deuren in bedrijfspand Wenen

De handgreep van Osiris is niet alleen prachtig in een woning, maar ook zeker in een bedrijfspand, zoals hier in Wenen. Het eerste wat bezoekers van dit bedrijf zien, zijn de dubbele stalen deuren met zijpaneel. De ronde handgrepen komen terug in de ronde vormen van de belijning op de vloer en de balie. Zo wordt er een eenheid gecreëerd die rustgevend aandoet.

Stalen deuren in bedrijfspand Wenen

Samenwerking met Osiris Hertman

Wij vinden het inspirerend om met Osiris Hertman samen te werken. De manier waarop hij naar ons product kijkt opent de deuren naar creatieve mogelijkheden en nieuwe ontwerpen. Lees hier meer over de samenwerking met Osiris.

Stuur ons een whatsapp