De stijlvolste enkele stalen deuren

Iedere woning wordt mooier met een enkele stalen deur. In dit artikel laten we u de mooiste enkele stalen deuren zien die wij de afgelopen jaren hebben geplaatst.

Geplaatst op 29 april 2020

De stijlvolste enkele stalen deuren

Iedere woning wordt mooier met een enkele stalen deur. Een enkele stalen binnendeur is niet alleen prachtig om te zien, maar ook nog eens multifunctioneel. De grote glazen oppervlakten zorgen ervoor dat iedere ruimte ruim en licht aandoet. Een uitstekende optie voor woonkamers, slaapkamers of kantoren. In dit artikel laten we u de mooiste enkele stalen deuren zien die wij de afgelopen jaren hebben geplaatst.

Enkele stalen deur met bovenlicht

Een prachtig voorbeeld van hoe een stalen deur licht doorlaat, is te zien in deze woning in Amsterdam. Door te kiezen voor een stalen deur met bovenlicht, valt het buitenlicht op een bijzondere wijze in de stijlvolle hal. Ondanks dat er gekozen is voor donkere materialen en kleuren, oogt het geheel licht en verwelkomend.

Enkele stalen deur met paneel
enkele stalen deur

Breed en elegante enkele stalen deur

In deze luxe villa in Zeist prijkt een prachtige maatwerk stalen deur. De enkele stalen deur creëert een afscheiding tussen de hal en de woonkamer. Door te kiezen voor een elegante, minimale vlakverdeling en een subtiele handgreep, sluit de stalen deur prachtig aan bij de rest van het interieur. De stalen deuren in deze hal zijn prachtig.

Enkele stalen deur met vast paneel

Wilt u nog meer licht? Kies dan voor een combinatie met een vast paneel, zoals in deze woning in Willemstad. De enkele stalen deur en het vaste paneel creëren hier een prachtige scheiding tussen de keuken en de bijkeuken. Dit maakt dat de woning meteen een stuk ruimer oogt.

Stalen deuren met glas en leer

Enkele stalen deur met leer

Naast glas is het ook mogelijk om een enkele stalen deur met leer te bekleden. Dit creëert een luxe en unieke uitstraling die zeker de aandacht trekt. In Katwijk combineerden de bewoners verschillende enkele stalen deuren met leer met één variant met glas. Er is daarbij gekozen voor dezelfde vlakverdeling en handgreep, waardoor er rust en eenheid is gecreëerd.

Enkele stalen deuren in bedrijfspand

Ook in kantoren en bedrijfspanden zijn onze enkele stalen deuren een echte aanvulling, zoals bij dit project in Wenen. Dit bedrijfspand heeft een mix van klassiek en modern en is voorzien van een 5-vlaks stalen deur met ronde Osiris Hertman handgreep.

Stel zelf uw enkele stalen deur samen

Ziet u het al voor zich, een enkele stalen deur in uw woning of bedrijfspand? Stel dan geheel vrijblijvend uw stalen deur(en) samen in onze offertetool.

Stalen scharnierdeur vijfvlaksverdeling

Stuur ons een whatsapp