Stalen deuren in uw hal?

Bij De Rooy bent u aan het juiste adres.

Stalen deuren in hal

Een prettige entree zorgt direct voor een welkom gevoel. Met stalen deuren in uw hal oogt de hal groter en lichter. Zo kunt u meer uit uw hal halen en heeft u een prachtige binnenkomst van uw woning. Met de stalen deuren van De Rooy Steel Doors ervaart u het ranke en tijdloze design van vroeger, met de technologie en materialen van nu. Verrijk uw hal met stalen deuren van De Rooy.

Stel nu zelf uw stalen deur voor uw hal samen


Geïnspireerd geraakt door onze stalen deuren hal? Stel zelf uw stalen deuren samen via onze tool of maak een afspraak bij ons in de showroom.

Stel zelf uw stalen deuren samen

Waarom stalen deuren in hal?

Een van de grote voordelen van een stalen deur in de hal is het ruimtelijk effect dat de deuren verzorgen. Niet iedereen heeft namelijk een grote hal, en dan kan een stalen deur al snel een prettig effect creëren. Een stalen deur is ideaal om te plaatsen tussen de hal en de woonkamer. Hierbij kunt u de deur geheel naar uw eigen smaak samenstellen.

Stalen deuren: creativiteit en maatwerk


Bij De Rooy Steel Doors stelt u zelf uw stalen deuren samen. Zo heeft u de keuze uit een vlakverdeling, deurbeslag, profiel en natuurlijk de coating op de deur. We maken vaak gebruik van een zwarte poedercoating, maar heeft u zelf de keuze uit iedere RAL-Kleur. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een brons, messing en goudlaag. Ook is het mogelijk de stalen deuren te voorzien van leer. Zo kunt u uw creativiteit volledig de loop laten gaan, en zelf een spectaculaire of chique stalen deur hal ontwerpen.

Bezoek onze showroom

Prachtig voorbeeld van stalen deuren in hal

Direct bij het binnentreden van deze woning in Utrecht vindt u een prachtige stalen deur in de hal. Aan beide weerzijdes van de deur is een vast paneel gevestigd. Ook aan het eind van de hal vindt u twee schitterende stalen deuren die zorgen voor een prachtig verlichtte hal. Special aan deze deuren is de Remy Meijers vlakverdeling, die kenmerkend is door de gedekte tinten, rust en balans. De deuren sluiten dan ook naadloos aan op de omliggende ruimtes en passen hierdoor perfect bij het interieur.

Witte stalen deuren in hal


Ook in deze stijlvolle woning in Vinkeveen vindt u een prachtig voorbeeld van een stalen deur hal. Hier mochten we tussen de hal en de open living een bijzondere stalen taatsdeur plaatsen met daarnaast twee vaste panelen. Hierbij is gebruik gemaakt van de Osiris Hertman handgreep. Deze zorgt voor eenheid in het interieur. Ook zorgen de stalen deuren voor evenwicht in de woning door het contrast met de diepe kleuren van de woonkamer en keuken. Wederom een geslaagd project, waar we erg trots op zijn!

Stalen deuren in hal door De Rooy Steel Doors

Bij De Rooy hebben we een octrooi mogen ontvangen voor de manier waarop wij onze stalen frames voor onze binnendeuren maken. Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons centraal en dat ziet u in elke stalen deur in hal terug. Daarnaast werken wij met uitsluitend met uitstekende leveranciers en de allerbeste interieurarchitecten. En dat al meer dan 125 jaar lang.

Bekijk hieronder een impressie van onze showroom.

Veelgestelde vragen over Stalen deuren in hal

Waar kunt u de deuren van De Rooy in het echt bekijken?

Wilt u onze deuren van dichtbij bewonderen? Dit kan in onze luxe showroom in Veenendaal. Hier hebben we een uitgebreide collectie aan stalen deuren staan. Met onder meer gouden stalen deuren, scharnierdeuren, schuifdeuren met glas en taatsdeuren kunt u ruimschoots inspiratie opdoen. Maak een afspraak om de deuren zelf te bekijken.

Is een maatwerkvlakverdeling mogelijk bij een stalen deur in hal?

Een maatwerk vlakverdeling is zeker mogelijk! De vlakverdeling is een van de belangrijkste elementen van de stalen deur. Het aantal vlakken heeft namelijk een groot effect op het aanzicht van de deur. Bij De Rooy kunt u zelf kiezen uit een aantal vlakverdelingen geïnspireerd door interieurarchitecten die bekend zijn van de Moderne Bouwkunst. Ook kunt u zelf een vlakverdeling ontwerpen! Bij ons kent creativiteit geen gerezen. Heeft u een uniek idee voor een stalen deur in hal? We laten ons graag uitdagen door nieuwe ideeën en concepten. Neem voor inspiratie een kijkje bij onze projecten.

Waarom stalen deuren in hal van De Rooy?

Bent u op zoek naar luxe, tijdloze en kwalitatieve stalen binnendeuren? Dan bent u bij De Rooy op het juiste adres! Onze deuren kenmerken zich door hun perfecte afwerking. Deze realiseren we door samen te werken met alleen de beste leveranciers en uitstekende interieurarchitecten. Dit maakt onze deuren voor interieurliefhebbers erg aantrekkelijk. We hebben dan ook niet voor niets een octrooi ontvangen voor de manier hoe wij onze deuren maken. Ontdek nu onze werkwijze.

Stuur ons een whatsapp