Creëer licht en ruimte door stalen deuren met panelen

Wilt u een ruimte met extra lichtinval en een gevoel van eindeloze vrijheid? Dan zijn stalen deuren met vaste panelen een slimme keuze. Bekijk hier enkele prachtige voorbeelden.

Geplaatst op 20 augustus 2021

Creëer licht en ruimte door stalen deuren met panelen

Wilt u een ruimte met extra lichtinval en een gevoel van eindeloze vrijheid? Dan zijn stalen deuren met vaste panelen een slimme keuze. Stalen deuren met panelen creëren licht en ruimte en zijn perfect toe te passen in iedere ruimte. Zo kunt u stalen panelen plaatsen boven de deur, maar ook aan de zijkant. Daarnaast kiest u zelf de vlakverdeling. Dit maakt ieder zijpaneel uniek! Laat u inspireren door onderstaande voorbeelden en ontdek zelf wat er allemaal mogelijk is.

Authentieke stalen panelen in Haarlem

Hoewel de buitenkant van de woning anders doet vermoeden, is de binnenkant erg modern. Dit komt onder meer door de strakke stalen panelen die zijn bevestigd aan beide zijkanten van de stalen deuren. De panelen zorgen ervoor dat de schuifdeuren prachtig binnen het interieur passen, ook wanneer de deuren open staan. De ruimte en transparantie die dit oplevert, is wat deze stalen panelen uniek maken. U creëert een ruimte in een ruimte maar behoudt het gevoel van openheid. Lees hier meer over ons project in Haarlem.

Stalen panelen in landgoedwoning in Twello

In deze woning in Twello is goed te zien hoe stalen panelen tot zijn recht komen in ieder interieur. In dit landhuis zijn de panelen geplaatst aan zowel de bovenkant als de zijkant van de stalen deuren. Het geeft de woning een elegant en karakteristieke uitstraling. Meer over dit project in Twello leest u hier.

Verfrissende witte stalen deuren met panelen in Vinkeveen

De laatste tijd zien we dat witte stalen deuren erg populair zijn. En na het zien van deze prachtige woning begrijpen wij wel waarom. Neem een kijkje in deze schitterende villa in Vinkeveen en ontdek het betoverende effect van witte stalen deuren mét panelen. Bij de deuren hebben de bewoners gekozen voor lederen panelen. Het resultaat? Een unieke, frisse en stijlvolle woning. Bekijk hier de foto’s.

Een inspirerende werkplek met stalen panelen in Sassenheim

Dé manier om zoveel mogelijk licht in uw gebouw te laten komen, is door stalen deuren te combineren met vaste panelen. In dit pand is dat goed te zien. De combinatie van natuurlijke tinten en de stalen deuren maakt het een esthetisch aanzicht. Lees hier het hele verhaal.

Prachtige stalen deuren met panelen bij restaurant de Hof in Renswoude

In een restaurant is een fijne ambiance ontzettend belangrijk. Ook bij restaurant de Hof in Renswoude. In het gerenoveerde restaurant mochten wij diverse stalen deuren plaatsen. Deze zijn onder meer terug te vinden in het restaurant, de serre, entree en de garderobe. Ook hier mochten we de deuren voorzien van vaste panelen. Het resultaat is een restaurant waar sfeer, smaak en warmte gecombineerd worden tot een bijzondere ervaring. Bekijk hier de prachtige renovatie.

Stalen panelen met glas in Willemstad

Deze stijlvolle woning in Willemstad is een prachtig voorbeeld van hoe stalen panelen een toevoeging zijn op een interieur. Het resultaat is een elegante scheiding tussen de bijkeuken en de keuken. Bekijk hier het project.

Inspiratie opdoen?

Laat u inspireren in onze showroom! Maak nu een afspraak en ontdek de vele mogelijkheden van stalen deuren…

Bezoek onze showroom
Stuur ons een whatsapp