Stalen deuren met een unieke vlakverdeling

In dit blog laten wij uw verschillende voorbeelden zien van vlakverdelingen die ontworpen zijn door onze klanten.

Geplaatst op 2 juli 2020

Stalen deuren met een unieke vlakverdeling

Stalen deuren maken iedere woning mooier. Hoe die stalen deur er precies uitzien, is aan u. Een belangrijk onderdeel is de vlakverdeling van de deur. Al onze standaard vlakverdelingen zijn geïnspireerd door architecten die bekend zijn van de Moderne Bouwkunst. Ook heeft u de mogelijkheid om uw eigen vlakverdeling te ontwerpen. In dit blog laten wij uw verschillende voorbeelden zien van vlakverdelingen die ontworpen zijn door onze klanten.

Een gevoel van vrijheid

Het huis en de tuin van deze landelijke woning zijn perfect met elkaar in harmonie en worden met elkaar verbonden door de stalen schuifdeuren. De essentie van de deuren is om binnen en buiten van elkaar af te sluiten, maar ten alle tijden het zicht te behouden op de prachtige tuin. Ook hier is gekozen voor een maatwerk vlakverdeling. De schuifdeuren zijn een prachtige aanvulling op veranda. En het bespaart ook nog eens ruimte!

Stalen deuren veranda vlakverdeling

Unieke vlakverdeling in luxe villa Zeist

In deze luxe villa in Zeist zijn meerdere maatwerk taats- en schuifdeuren geplaatst. De asymmetrische vlakverdeling van de stalen deuren zorgen voor een mooi contrast is deze strakke en moderne villa.  De deuren sluiten hierdoor naadloos aan op de inrichting en creëren een luxe en elegante uitstraling. Naast stalen deuren heeft deze klant ook een stalen trapleuning op maat laten maken wat zorgt voor een fantastisch eindresultaat.

Stalen deuren met unieke vlak verdeling

Glas én leer in één deur

Het valt gelijk op wanneer u deze prachtige woning in Abcoude binnenstapt. Deze stalen deur is voorzien van een unieke vlakverdeling waarbij er zowel glazen als lederen vlakken zijn gebruikt. Een geweldige combinatie van materialen. Naast dat het er prachtig uitziet, is het ook nog eens functioneel. Het leer zorgt ervoor dat de trap in de hal wordt weggewerkt, maar tegelijkertijd het open karakter behouden blijft. Het karakter van de deur is door de asymmetrische vlakverdeling speels en eigentijds.

Stalen taatsdeur leer en glas vlakverdeling

Geïnspireerd door het lijnenspel van Mondriaan

Deze unieke schuifdeur in Nijkerk is voorzien van een originele vlakverdeling. De klant koos voor deze bijzondere vlakverdeling, geïnspireerd op het lijnenspel van Mondriaan. Door de verborgen handgreep is het mogelijk om de deur volledig voor de wand te schuiven en als kunstwerk te poseren. Een uniek eindresultaat!

Stalen deuren met unieke vlakverdeling

Stuur ons een whatsapp