De mooiste stalen deuren in een moderne woonstijl

We inspireren u graag met de moderne woningen van een aantal van onze klanten. En natuurlijk ontbreken daar onze stalen deuren niet bij!

Geplaatst op 30 januari 2020

De mooiste stalen deuren in een moderne woonstijl

Houdt u ook zo van een moderne woonstijl? Ruimtelijkheid, strakke lijnen, overzicht en basic kleuren typeren deze woonstijl. Als u nadenkt over de inrichting van uw woning, is het soms lastig om te bepalen waar u moet beginnen. Daarom inspireren wij u graag met de moderne woningen van een aantal van onze klanten. En natuurlijk ontbreken daar onze stalen deuren niet bij!

Stalen deuren versterken bijzondere zichtlijnen

Deze villa in Bennekom is strak, modern en een echte eyecatcher. Het bijzondere aan deze villa is het met zorg ontworpen lijnenspel. Bij binnenkomst valt dit dan ook direct op. Onze stalen deuren zijn hierin een uitstekende aanvulling. De stalen deuren versterken het open karakter van het huis.

Foto van een keuken met een stalen deur van De Rooy Metaaldesign

Stalen deuren in luxe nieuwbouwvilla

Deze villa in Hoorn, met een landelijk en modern karakter, is voorzien van tien stijlvolle taatsdeuren. De combinatie van antracietkleurige deuren met de visgraatvloer en de sfeervolle keuken zorgt voor een moderne uitstraling. Door onze speciale productiemethode staat het glas in onze deuren altijd symmetrisch in het profiel en zijn er geen zichtbare lasnaden. Dat zorgt voor een strak resultaat.

Stalen deuren en trap in Utrecht

Deze moderne woning in Utrecht is voorzien van prachtige scharnierdeuren met twee vaste panelen. De focus lag bij deze woning op het creëren van eenheid. Daarom zijn de stalen deuren en de trap perfect op elkaar afgestemd. Bijzonder aan deze deuren is de Piet Boon handgreep die de strakke lijnen van de deuren accentueert.

Dubbele stalen deuren

Stalen binnendeuren in luxe keuken

Cuypers deuren die verbinden

Deze prachtige woning in Vught is voorzien van stalen deuren met de asymmetrische viervlak verdeling Cuypers. De deuren scheiden de moderne eigentijdse woonkamer van de strakke en iconische keuken. Een mooi voorbeeld van hoe een woning modern kan zijn.

Taatsdeuren i.s.m. Osiris Hertman in Amstelveen

Bijzonder aan deze deuren in Amstelveen zijn de unieke ronde handgrepen. We ontwierpen deze deuren in samenwerking met Osiris Hertman. “Je kijkt iedere dag tegen je deuren aan. Deuren zijn een essentieel onderdeel van de inrichting”, vertelt hij. De ronde handgrepen maken deze deuren een plaatje om naar te kijken.

stalen-deuren-handgrepen-osiris-hertman
Stuur ons een whatsapp