Stalen deuren: een aanvulling op ieder bedrijfspand

Stalen deuren zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit moderne bedrijfspanden. Dit komt veelal door de luxueuze uitstraling, maar praktisch gezien zijn stalen deuren ook een aanwinst. Jarenlang betrouwbaar, elegant én een prachtige lichtinval.

Geplaatst op 30 oktober 2019

Stalen deuren in een bedrijfspand

Stalen deuren zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit een modern bedrijfspand. Dit komt veelal door de luxueuze uitstraling, maar praktisch gezien zijn stalen deuren ook een aanwinst. Jarenlang betrouwbaar, elegant én een prachtige lichtinval. Onze stalen deuren worden altijd op maat gemaakt en zijn de uitkomst van puur vakmanschap. Door onze persoonlijke benadering en ruim 125 jaar ervaring, weten wij als geen ander hoe belangrijk stalen deuren op maat zijn. Graag laten wij u een paar voorbeelden zien.

Bijzondere deuren in hotel Van der Valk

In 2016 opende het Van de Valk hotel in Enschede haar deuren. Dit sfeervolle hotel bevat wel 152 kamers en suites, waardoor er ieder jaar duizenden gasten door de hotelbar lopen. Dit houdt in dat deze gasten niet uitsluitend de deuren bekijken, maar ook veel gebruik maken van de deuren. Geen probleem voor onze stalen deuren! Doordat de frames van onze deuren geen lasnaden hebben, is het niet alleen esthetischer, maar zijn de deuren ook vele malen sterker. Wij zijn erg trots op het feit dat we deze deuren mochten plaatsen. Lees hier verder voor meer informatie.

Stalen deuren bij Aalberts Bouw in Loosdrecht

In het moderne en stijlvolle kantoor van Aalberts Bouw in Loosdrecht, hebben wij enkele en dubbele stalen taatsdeuren mogen plaatsen. Het resultaat? Frisse en inspirerende werkplekken. Over elk detail is uitgebreid nagedacht. De stalen taatsdeuren dragen zeker bij aan een prettige werkplek. De rustige Mendelsohn-vlakverdeling in combinatie met de strakke hoekgreep (DRM-G3) is een lust voor het oog. De stalen deuren zijn afgewerkt met een gitzwarte fijnstructuur poedercoating (RAL 9005).

Stalen deuren in bedrijfspand Wenen (Oostenrijk)

De Rooy opereert tegenwoordig ook buiten Nederland. Zo mochten wij een uniek project in Oostenrijk realiseren, in het hart van de hoofdstad Wenen. Het interieur van dit bedrijfspand is een goede mix van klassiek en modern. Hier nemen onze deuren een prominente plaats in. Iedere bezoeker die dit pand betreedt, zal dit doen via onze deuren. En daar zijn wij natuurlijk meer dan trots op!

Stalen scharnierdeuren in bedrijfspand Haarlem

Niet alleen in kantoren, maar ook zeker in andere organisaties zijn stalen deuren een echte aanvulling, zoals in deze tandartspraktijk in Haarlem. Tijdens het project hebben wij zes nieuwe scharnierdeuren met vijf vaste zijpanelen geplaatst. De stalen scharnierdeuren zijn onderdeel van een nieuw interieurontwerp dat in opdracht van Bureau Voor Binnen is ontwikkeld. Lees hier verder voor meer informatie.

Stuur ons een whatsapp