Dit is allemaal mogelijk met stalen deuren!
Geplaatst op 22 juni 2018

Dit is allemaal mogelijk met stalen deuren!

In de afgelopen jaren hebben wij al veel stalen binnendeuren mogen plaatsen. De ene nog unieker dan de ander. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat alles mogelijk is met stalen binnendeuren. Voor ons kent creativiteit geen grenzen. Daarom nemen we u in dit blog graag mee in de eindeloze creaties. Want wat is er nu allemaal mogelijk met stalen binnendeuren?

1. Dubbele deuren

De meest gekozen stalen binnendeuren zijn de dubbele deuren. Deze stalen deuren zijn een echte eyecatcher en staan mooi in iedere ruimte. Plaats ze bijvoorbeeld als afsluiting tussen de keuken en de woonkamer, zoals in Utrecht is gedaan. Een prachtig voorbeeld van wat stalen deuren in de woonkamer kunnen doen.

Dubbele stalen deuren
Enkele stalen deuren

2. Enkele deuren

Heeft u niet de ruimte voor dubbele stalen deuren? Geen nood! Onze stalen enkele deuren zijn dan een goede optie. Omdat onze stalen deuren speciaal voor u op maat worden gemaakt, passen ze in iedere kamer en in iedere ruimte.

3. Deuren met panelen

Op zoek naar net even iets anders dan stalen binnendeuren? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van stalen panelen! Kies bijvoorbeeld voor stalen zijpanelen zoals in Wageningen. Hiermee creëer je een mooie afscheiding. Of kies voor een complete roomdivider met stalen raamkozijnen, die we hebben geplaatst in Willemstad.

 Stalen deur met paneel in Willemstad
Stalen scharnierdeuren

4. Scharnierdeuren

Bij ons kunt u terecht voor drie soorten mechanismen: scharnier, taats en schuif. Een stalen deurscharnier is een eenvoudig, maar zeer betrouwbaar mechanisme. De scharnieren kunnen gecoat worden in de kleur van de deur. Hierdoor zijn ze onopvallend, zoals te zien is bij dit project in Soest.

5. Taatsdeuren

Taatsdeuren geven iedere ruimte een luxe uitstraling. Omdat de bevestigingspunten in de deur zitten, hoeven wij geen grote sparingen in de vloer te maken. En dat dit zorgt voor een opvallend en stijlvol eindresultaat, is te zien in Scherpenzeel.

 Stalen taatsdeuren
Stalen deuren in Uitgeest

6. Schuifdeuren

Ook mogelijk: stalen schuifdeuren. Het mooie van stalen schuifdeuren is dat het niet alleen een prachtig stijlelement is, maar ook nog eens ruimtebesparend is. Zo kunnen schuifdeuren in de muur worden geschoven, zoals in Uitgeest is gedaan.

7. Bijzondere vlakverdelingen

Naast de standaard vlakverdelingen die wij leveren, kunnen wij ook maatwerk deuren leveren met een unieke vlakverdeling. Een prachtig voorbeeld hiervan zijn de stalen binnendeuren in Nijkerk. Deze originele vlakverdeling is geïnspireerd op het lijnenspel van Mondriaan. Wanneer de deur op de muur schuift, creëert dit een bijzonder kunstwerk.

 
Stalen deuren in Amsterdam

8. Stalen deuren in segmenten

Nog zo’n prachtig voorbeeld van dat alles mogelijk is, is dit project in Amsterdam. De deuren zijn ontworpen door de bewoners zelf. Omdat de deuren in segmenten en onafhankelijk van elkaar open kunnen, wordt er een speels effect gecreëerd. Net weer iets anders dan de standaard stalen deuren.

9. Varieer met kleur!

De meeste stalen deuren die u tegen zult komen, hebben een zwarte of donkergrijze kleur. Omdat wij onze stalen binnendeuren poedercoaten, kunnen wij de stalen deuren voorzien van alle bestaande RAL-kleuren. Zo hebben we in Hellendoorn witte stalen deuren mogen plaatsen.

 Stalen deuren Hellendoorn

Heeft u meer ideeën?

Daagt u ons uit met een nieuw, inspirerend of creatief ontwerp? Maak dan een afspraak bij ons in de showroom. We gaan graag met u in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken.

Stuur ons een whatsapp