De Rooy Metaaldesign introduceert stalen deuren met leer

Door het luxe afgewerkte leer te combineren met het industriële van staal, ontstaat er uniek resultaat die nergens anders verkrijgbaar is.

Geplaatst op 10 oktober 2018

De Rooy Metaaldesign introduceert stalen deuren met leer

Begin deze maand introduceerden wij op het ETC European Design Center voor het eerst ons nieuwe product: stalen deuren met leer. Als eerste in Nederland combineren wij stalen deuren met kwaliteitsleer die voor iedereen beschikbaar zijn. Door het luxe afgewerkte leer te combineren met het industriële van staal, ontstaat er uniek resultaat die nergens anders verkrijgbaar is.

Deuren met kwaliteitsleer

Wij vinden een duurzame manier van werken belangrijk. Daarom kozen wij voor kwalitatief hoogwaardige leer. Zo garanderen wij de beste kwaliteit voor onze deuren met leer. Het gebruikte leer is namelijk afkomstig van waterbuffels die hun hele leven vrij kunnen bewegen. Het afwerken van het leer wordt gedaan met biologisch afbreekbare producten. Dat vinden wij belangrijk.

Eindeloze mogelijkheden

De stalen deuren met leer zijn een aanvulling op de reeds bestaande stalen deuren met glas. Net als bij de stalen deuren met glas, bieden we ook bij leer eindeloze mogelijkheden. U kiest zelf het mechanisme, de vlakverdeling, het deurbeslag en de kleur leer. Hierdoor heeft u deuren die niemand anders heeft. Echt een uniek product.

stalen-deuren-met-leer

Eerste introductie op het Design Center Europe

Al sinds 2016 werken we samen met Osiris Hertman. Volgens Osiris Hertman zijn deuren een sieraad in elk interieur en symboliseren deuren de toegang tot iets bijzonders. We waarderen de samenwerking met Osiris. Daarom hebben we er voor gekozen om onze stalen deuren met leer voor het eerst te introduceren in zijn showroom in het ETC Design Center Europe. En de reacties tot nu toe op de stalen deuren met leer zijn erg enthousiast.

Meer weten over stalen deuren met leer?

Wilt u meer weten over onze stalen deuren met leer? Lees dan onze informatiepagina, bekijk onze projecten in Ridderkerk en Ederveen.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via info@derooysteeldoors.com of (0318) 573231.

Stuur ons een whatsapp