Stalen deuren in landgoedwoning in Twello

Stalen deuren in landgoedwoning in Twello

Onlangs hebben we in deze royale landgoedwoning in Twello twee stalen taatsdeuren geplaatst. Eén tussen de eetkamer en de keuken en één om de badkamer en slaapkamer van elkaar te scheiden. Het bijzondere aan deze deuren is dat ze beide voorzien zijn van panelen aan de zijkant. Daarbij is gekozen voor de verborgen DRM-G1 handgrepen. De foto’s van deze woning zijn gemaakt door Fotografie Jaro van Meerten en verschenen in The Art of Living magazine.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Rietveld – 3 vlaks en Dudok – 4 vlaks
  • Draaimechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G1
  • Kleur: RAL 9005
Ontwerp zelf uw stalen deuren Bekijk model Dudok

Ranke profielen voor stalen deuren

De deuren zijn vervaardigd uit ons ranke DRM-P10 profiel. De vlakken zijn symmetrisch, wat zorgt voor een strakke, rustige uitstraling. De deur krijgt hiermee een fraaie en elegante uitstraling. De verborgen handgrepen passen perfect bij de stijl van de deuren en de woning. De deuren zijn voorzien met een fijnstructuur poedercoating (RAL 9005).

FritsJurgens M taatsmechanisme


Bij deze deuren is gekozen voor het taatssysteem van FritsJurgens. Hierbij zit het systeem in de deur, waardoor het niet nodig is om grote gaten in de vloer of in het plafond te boren. Dit systeem kenmerkt zich verder door de elegante en perfecte afwerking. Bovendien zijn de taatsdeuren van FritsJurgens volledig onderhoudsvrij.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar stalen deuren voor uw woning of bedrijfspand? Maak dan afspraak bij ons in de showroom. Wilt u liever uw eigen deur zelf samenstellen, is dat bij ons ook mogelijk.

Stel zelf uw stalen deuren samen

Meer foto's

Stuur ons een whatsapp