Strakke deuren

Strakke deuren

Een strakke deur of design deur is een perfecte keuze om een moderne interieur extra te benadrukken. Onze stalen deuren met glas passen perfect bij moderne woningen door het open karakter dat deze deuren hebben. U verbindt ruimtes met elkaar waardoor ze optisch nog groter lijken, maar wel van elkaar gescheiden zijn. Meer privacy en minder geluidshinder wanneer u dat wilt.

Vlakverdeling

Een strakke vlakverdeling geeft uw deuren een tijdloze uitstraling. U kunt deze vlakverdeling zelf bepalen. Verdeel de deur over grote horizontale vlakken, of in meerdere kleine vlakken. Zo kiest u zelf de stijl die u voor ogen heeft. Meer vlakken zorgt voor een ferme uitstraling doordat het staal in de deur prominenter naar voren komt. Hoeveel vlakken u ook kiest, met een strakke deur krijgt uw woning of kantoor een eigentijds karakter.

Het juiste deurbeslag

De handgreep van uw deur, of hoe wij het noemen: deurbeslag, is een detail dat veel bepaalt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een onopvallende handgreep die vooral functioneel is. Maar er zijn ook handgrepen die een beslissende rol spelen in de uitstraling van uw deur. In combinatie met een moderne handgreep heeft u een prachtige deur in uw woning of kantoor. We kunnen ook handgrepen voor u op maat maken.

Ontwerp zelf uw stalen deuren
Stuur ons een whatsapp