Stalen scharnierdeuren

Met een deurscharnier als draaimechanisme voor uw deur kiest u voor een eenvoudige maar zeer beproefde deurbevestiging.

STALEN SCHARNIERDEUREN

Met een deurscharnier als draaimechanisme voor uw deur kiest u voor een eenvoudige maar zeer beproefde deurbevestiging. De standaard scharnieren zijn gelagerd en uitgevoerd in RVS. U kunt ze ook laten poedercoaten in de kleur van de deuren.

Stalen scharnierdeuren

Met stalen deuren van De Rooy Metaaldesign bent u voorzien van een stevige en kwalitatief hoogwaardig draaimechanisme. Bijzondere aan onze stalen scharnierdeuren is dat de frames van de scharnierdeuren geen lasnaden hebben. Hierdoor zijn de deuren erg sterk. Bekijk bijvoorbeeld dit project bij Van der Valk Enschede, waar onze stalen scharnierdeuren dagelijks door honderden mensen gebruikt worden.

Deurscharnieren

Een scharnierdeur opent naar één zijde van de deur en is aan de zijkant van het kozijn bevestigd. Onze scharnieren zijn gelagerd en uitgevoerd in RVS en kunnen in de kleur van de deur geleverd worden. Een scharnierdeur sluit in het stalen kozijn.

inspiratie opdoen

Veelgestelde vragen over Scharnierdeuren

Wat zijn de mogelijkheden van stalen scharnierdeuren?

De mogelijkheden van stalen scharnierdeuren zijn eindeloos. U heeft de keuze uit verschillende vlakverdelingen. Zelf een creatief idee? Ook dat is mogelijk! U kunt de stalen deur laten poedercoaten in iedere gewenste kleur. Kies voor extra luxe zelfs voor een bronzen afwerking. Meer privacy nodig? Kies dan voor of getint of matglas.

Zijn stalen deuren op maat mogelijk?

Stalen deuren van De Rooy Metaaldesign zijn altijd maatwerk. Hierdoor zijn stalen deuren op maat zeker mogelijk. We vinden het belangrijk dat de deur perfect in uw woning of kantoor past. Daarom werken niet met standaardmaten. Na de offerte komen we graag bij u langs om de exacte maten op te meten.

Stuur ons een whatsapp