Beige stalen deuren
Geplaatst op 18 januari 2024

Beige stalen deuren

Beige stalen deuren zijn misschien wel dé trend van 2024. In onze showroom krijgen we steeds vaker de vraag naar beigekleurige deuren en dat is niet verrassend: deuren met een beige of zandkleurige poedercoating zijn prachtig en passen in vrijwel elk interieur. Beige stalen deuren (ook wel zandkleur genoemd) vormen een harmonieus balans tussen modern design en warme, natuurlijke tinten. Een perfecte keuze voor zowel moderne als traditionele interieurs!

Beige stalen deuren

Kiest u voor beige stalen deuren, dan kiest u voor subtiele elegantie. Beige stalen deuren voegen een zacht en verwelkomend element toe aan iedere ruimte in uw woning. Of het nu gaat om het creëren van een rustgevende sfeer in uw woonkamer, óf het toevoegen van een verfijnd accent in de leefkeuken: beige stalen deuren zijn een uitstekende keuze.

Laat uw creativiteit de vrije loop

De stalen deuren met beige of zandkleurige poedercoating bieden u een breed scala aan ontwerpmogelijkheden. Gaat u voor strakke, minimalistische lijnen? Of kiest u liever een gedetailleerde en sierlijke vlakverdeling, met bijvoorbeeld een ronde boog zoals ons model Paxton? Wat uw keuze ook is: onze beige stalen deuren passen in iedere ruimte.

RAL beige poedercoating

U kunt uw stalen deuren op verschillende manieren een beige- of zandkleurige coating geven. Zo kunt u allereerst kiezen voor een RAL-coating die een beige- of zandkleur heeft. Voorbeelden van mogelijke opties zijn lichtkleurige tinten, zoals RAL 1019 (Grijsbeige) of RAL 7006 (Beigegrijs).

Beige Design Colour Coatings

Daarnaast kunt u ook kiezen uit onze Design Colour Coatings, zoals de kleur Beige Limestone of Quartz no. 2. Deze poedercoatings hebben een zachte, aardse tint die de verfijning en warmte van onze stalen deuren prachtig accentueert. Het verschil met de RAL kleuren is dat deze poedercoatings op maat gemaakte kleuren zijn. Een prachtig voorbeeld is te vinden in een minimalistische woning in Langbroek. De combinatie van onze stalen deuren met de overvloed aan natuurlijk licht en de rustige tinten maakt van deze woning een heerlijke leefomgeving.

Stalen deuren van De Rooy Steel Doors

Geïnspireerd geraakt door de stijlvolle beigekleurige stalen deuren? Stel zelf uw stalen deuren samen via onze tool of maak een afspraak bij ons in de showroom. Hier vindt u een breed scala aan stalen deuren. In onze showroom ontdekt u verschillende vlakverdelingen, deurbeslagen en profielen.

Stuur ons een whatsapp