De mooiste stalen deuren in een klassieke woonstijl

Een klassieke woonstijl staat voor elegantie en comfort en kenmerkt zich door symmetrie, donkere houtsoorten en stijlvolle elementen. Een klassieke woonstijl is een woonstijl die al lang bestaat en échte luxe uitstraalt. Onze stalen deuren zijn dan regelmatig te vinden in een klassieke woning. Kijkt u met ons mee?

Geplaatst op 1 oktober 2019

De mooiste stalen deuren in een klassieke woonstijl

Een klassieke woonstijl staat voor elegantie en comfort en kenmerkt zich door symmetrie, donkere houtsoorten en stijlvolle elementen. Een klassieke woonstijl is een woonstijl die al lang bestaat en échte luxe uitstraalt. Van oudsher kenmerkten de klassieke woningen zich door antieke meubels en authentieke details. Een kroonluchter kon zeker niet ontbreken! Tegenwoordig zien we steeds vaker dat de klassieke woningen een modern jasje krijgen. Onze stalen deuren zijn dan ook regelmatig te vinden in een klassieke woning. Kijkt u met ons mee?

Klassieke woning en stalen deuren

In deze vrijstaande woning in Ederveen worden natuurlijke materialen als hout en steen gecombineerd met onze stalen binnendeuren. De stalen deuren zijn een plaatje in deze klassieke woning. De stalen deuren zorgen voor een afsluiting van de hal, eetkamer en de woonkamer, waarbij het open karakter behouden blijft. Meer foto’s ziet u via deze link.

Ronde stalen deuren

Een stenen vloer, authentieke details en een klassieke inrichting: ook in deze woning in Loosdrecht zijn onze stalen deuren een echte aanvulling op het interieur. Het bijzondere aan deze deuren is de ronde bovenkant, die prachtig aansluiten op de klassieke ronde vormen in de woning. U bekijkt alle foto’s via deze link.

Stalen deuren die perfect passen in het interieur

In deze woning in Eindhoven hebben de bewoners het interieur zorgvuldig en met oog voor detail ingericht, waarbij staal een terugkomend aspect is. De stalen binnendeuren die de entree met de eetkamer verbinden sluiten perfect aan bij de inbouwkast die dezelfde vlakverdeling heeft. Ook geven de stalen deuren deze woning een klassiek en open karakter. Meer foto’s bekijkt u hier.

Stuur ons een whatsapp