Stalen deuren met leer geïntroduceerd op ETC Design Center

Na maandenlange voorbereiding was het op 16 september zover: de introductie van onze stalen binnendeuren met leer!

Geplaatst op 18 oktober 2018

Stalen deuren met leer geïntroduceerd op ETC Design Center

De keuze voor het juiste leer, de perfecte afwerking, de mooiste kleuren… Na maandenlange voorbereiding was het op 16 september zover: de introductie van onze stalen binnendeuren met leer! Op de stand van Osiris Hertman kunnen bezoekers van het ETC Design Center ons nieuwste product bekijken, voelen en proberen. We zijn ontzettend trots op het resultaat dat we hebben neergezet en kijken ernaar uit om nog vele stalen deuren met leer te produceren!

Introductie van de stalen binnendeuren met leer

Onze stalen deuren met leer zijn te zien in de stand van Osiris Hertman op het ETC Design Center. Het ETC Design Center is dé beurs voor interieurprofessionals, waar diverse hoogwaardige merken hun collectie tonen. En uiteraard is ook ontwerper Osiris Hertman hier aanwezig. Al sinds 2016 werken wij met Osiris Hertman samen. Hertman ontwierp destijds een set unieke handgrepen die wij realiseerden. Het was voor ons daarom niet meer dan logisch om ook onze stalen deuren met leer in samenwerking met Osiris Hertman te introduceren.

Perfecte afwerking van stalen deuren met leer

Voor onze stalen deuren met leer gebruiken we alleen het allerbeste leer. De combinatie van het leer met het industriële staal, creëert een uniek resultaat. De stalen deuren met leer zijn een uitbreiding op de reeds bestaande stalen deuren met glas, waar wij de grondlegger van zijn in Nederland.

Meer weten over stalen deuren met leer?

Wilt u meer weten over onze stalen deuren met leer? Lees dan onze informatiepagina, bekijk onze projecten in Ridderkerk en Ederveen.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via info@derooysteeldoors.com of (0318) 573231.

Stuur ons een whatsapp